avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Activitate redsox

Activitate redsox

Răspuns la discuția scutire impozit inginer it
Multumesc pt. clarificare.
Acum intervin cu o noua intrebarea: daca la negocierea contractului se negociaza pt suma neta x (care ar avea in mod normal brutul y), iar apoi se remarca ca esti incadrat in conditiile acestea de lege, ti se va oferi o suma neta mai mare (brutul acelasi), sau aceeasi suma neta x (cu brutul mai mic)? Sau este la latitudinea contractorului..
Răspuns la discuția scutire impozit inginer it
Asa cum am spus, pe diploma de licenta este una dintre specializarile din alexa 2, dar facultatea nu este una dintre cele de sus (Automatica, Calculatoare, Informatica, Matematica, Cibernetica, Electronica). Aceasta era intrebarea.
Răspuns la discuția scutire impozit inginer it
Cred ca ati gresit linkul. Puteti sa imi spuneti si la ce paragraf nu ma incadrez si din ce motiv? Multumesc anticipat.
Buna ziua,

Am ceva probleme in a interpreta legea de scutire de impozit pt inginerii it [ link extern ]

Paragraful urmator imi este neclar. Este strict necesar sa fi terminat una din facultatile urmatoare sau trebuie ca specializarea de la facultate sa fie una dintre urmatoarele insiruite sau una dintre cele de la anexa 2 :

. au diploma de absolvire a unei forme de invatamant superior de lunga durata, eliberata de o institutie de invatamant superior acreditata, avand inscrisa una dintre specializarile: Automatica, Calculatoare, Informatica, Matematica, Cibernetica, Electronica, respectiv una dintre specializarile cuprinse in anexa nr. 2

Eu am o specializare dintre cele de la anexa 2, dar facultatea mea de inginerie pe care am facut-o nu este una dintre cele de mai sus.

Multumesc.