avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate danutlucian13

Activitate danutlucian13

Sunt persoană cu handicap gr2 si m.am angajat la o firmă de pază și iau salarul minim pe economie. Dubios mi se pare pentru că iau același salar ca ceilalti angajati,deci mi se oprește impozit pe salar si c.a.s. Conform legii ce salar net ar trebui să iau în mână dupa salarul minim pe economie?
As dori sa plec din tara pentru un an de zile,sunt divortat iar copiii imi sunt incredintati mie de la divort. Eu locuiesc impreuna cu parintii mei si vreau sa stiu daca pot face o hartiuta legala la notar ca parintii mei sa preia tutela lor legal pana ma reintorc in tara? Si as vrea sa mai stiu daca trebuie sa anunt undeva lucrul asta...asistenta tutelara sau in alta parte?:O
deci pot apela la politie prezentand hotararea judecatoreasca de la divort in care o obliga pe ea la pensie alimentara?...deci nu mai trebuie sa o dau din nou in judecata pt neplata pensiei alimentare stabilite de judecator?
=D> stampila aia o am aplicata....acum am inteles si va multumesc mult pt sfat
cred ca nu am fost inteles bine,hotararea judecatoreasca este legalizata,mi-a legalizato avocata la tribunal,dar nu vad sa scrie k hotararea ar fi definitiva si irevocabila,in hoarare scrie k instanta hotaraste k casatoria sa fie desfacuta din vina paratei si minorul sa-mi fie incredintat mie iar parata este obligata la cheltuieli de judecata si pensie alimentara......cu temen de recurs 30 de zile,dar nu vad sa scrie nicaieri devinitiv si irevocabil....vreau sa stiu ca daca nu scrie lucrul asta imi trebuie procura de la fosta sotie sa pot scoate minorul din tara?...de ea nu mai stiu nimik de 2 ani iar copilul e sub custodia mea spre crestere si educare dar nu se mentioneaza nimik de definitiv si irevocabil
pe hotararea judecatoreasca nu scrie mentiunea definitiva si irevocabila ci doar cu apel in 30 de zile de la comunicare si nu sa facut nici un apel k este 1 an jumate de atunci?...deci cum as putea proceda?
sunt divortat de sotie de un an jumate si copilul mia fost incredintat mie cu hotarare judecatoreasca,instanta a hotarat in hotararea de divort si de incredintare a copilului mie ca ea trebuie sa-mi plateasca pensie alimentara 25% din venitul minim pe economie...ea nu mia platit nimic de cand am terminat divortul,cum pot face sa o oblig sa-mi plateasca pensia alimentara? trebuie sa recurg din nou la tribunal?
vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu hotarare judecatoreasca,vreau sa stiu daca imi mai trebuieste acordul mamei ei ca sa pot iesi din tara cu fata? B-)