avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi salariale

Sunt persoană cu handicap gr2 si m.am angajat la o firmă de pază și iau salarul minim pe economie. Dubios mi se pare pentru că iau același salar ca ceilalti angajati,deci mi se oprește impozit pe salar si c.a.s. Conform legii ce salar net ar trebui să iau în mână dupa salarul minim pe economie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 7 Februarie 2019
Vedeti aici calculul
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie LaviniaFlorentina LaviniaFlorentina Buna ziua! Multumesc inca o data pentru raspunsurile si lamuririle legate de clauza contractuala. Voiam sa va mai intreb cat este salariul minim pe economie ... (vezi toată discuția)
Angajare si salarizare persoana cu handicap CristianaCatalina CristianaCatalina Buna ziua! Sunt o persoana cu handicap si ma voi angaja in cadrul unui O.N.G. ca psihopedagog, as vrea sa stiu care sunt drepturil mele salariale, mai exact ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie unait unait Cine imi poate spune ,va rog , daca salariul minim pe economie este impozabil ?..si daca el de ex. este de 750 ron salariul minim brut (cred) ..cat este ... (vezi toată discuția)