avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate ionut221986

Activitate ionut221986

Răspuns la discuția penal
citatie ca asta ia venit acum o saptamana si altui participant din seara aia si nu sa prezentat... si nu ia mai venit nimic... e normal sa ne vina citatii pe rand??? sau vrea sa ne influenteze.
Răspuns la discuția penal
astazi mi-a venit o citatie sa ma prezint maine la sectie . ce credeti ca ar trebui sa fac???. sa ma duc??? . ca mi-a venit decat mie
Răspuns la discuția penal
dvs stiti cati bani ne trebuie pt a ne lua un avocat??? e prima data cand patim asa ceva
Discuție penal
am si eu o problema. acum 4 luni am plecat impreuna cu 2 prieteni sa luam lemne de pe langa calea ferata,la intoarcere ne-am intalnit cu politia TF, ne-au zis ca sa taiat un cablu, noi eram cu lemnele in spate, ne-a oprit taporasele , dar nu le-a pus in pungi de plastic, le-a aruncat in borbagaj impreuna cu cablu care a fost taiat am fost la sectie am dat declaratie si am plecat plecat acasa... acum 3 saptamani ne cheama sa ne arate probele si ne-a zis ca sa gasit urme pe toporase noi stim ca nu e adevarat. au spus sa ne schimbam declaratia sa zicem ca am fost inconstienti.. ca asa platim paguba si ei nu se mai considera parte civila. noi suntem nevinovati. ce putem sa facem???