avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Activitate artemis10isa

Activitate artemis10isa

Răspuns la discuția proces evacuare
Multumesc pentru sfaturi. M-au ajutat sa inteleg si sa sper ca se va face dreptate. Pentru urmatorul termen paratul a solicitat expertiza pentru evaluarea imbunatatirilor.
Discuție proces evacuare
Vin cu o intrebare legata de contractele de inchiriere.
Pe scurt acum multi ani, vreo 25 mai exact s-a incheiat un contract de inchiriere intre frati. In sensul ca un apartament proprietatea unuia din ei a fost inchiriat celuilat intr-un mod dezavantajos pentru proprietar: pe durata nelimitata si fara obligatia de a plati chirie.
Au trecut anii si gestul fratesc si lipsit de interes al fratelui proprietar a fost considerat drept de proprietate nescrisa. In sensul ca a refuzat sa mai paraseasca proprietatea. Acum 8 ani chiriasul s-a casatorit si ulterior a decedat (aproximativ acum 3 ani). Sotia refuza sa paraseasca proprietatea pe motiv ca cei doi au facut imbunatatiri.
Cazul este acum subiectul unui proces de evacuare chirias. S-a incercat rezilierea contractului dar a fost respins pe motiv ca paratul este decedat. Nu am cunostiinte juridice si as dori cateva sfaturi referitor la pasii ce ar trebui sau ar fi trebuit sa fie urmati.
Multumesc