avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Activitate cristinutz

Activitate cristinutz

Răspuns la discuția Amenda penala
Multumesc frumos pentru raspuns
Răspuns la discuția Amenda penala
Acum am citit iar:
Am asa:1. incetarea urmaririi penale si 2. Aplicarea sanctiunii cu caracter administrativ.
Imi cer scuze pentru eroare
Răspuns la discuția Amenda penala
Da, este amenda penala. Am avut un dosar deschis pentru delapidare. Suma a fost achitata integral la nici o luna de la deschiderea dosarului. Si dupa aprox 2 luni de la inchiderea dosarului am primit aceasta amenta penala.
Discuție Amenda penala
Buna ziua,
Am primit acum 3 luni o amenda penala de 1000 ron care trebuia achitata in termen de 15 zile. Nu am reusit sa o achit si nu am sanse sa o achit pana anul viitor in martie. V-as ruga sa imi spuneti care sunt consecintele acesti fapt. De achitat oricum o voi achita, dar nu stiu care sunt consecintele acestei intarzieri.
Va multumesc din suflet
Buna ziua
Am lucrat intr-o firma mare timp de 4 ani, niciodata nu am primit fluturas de salariu si nu am semnat stat de plata, salariile fiind virate pe card.Mi-am dat demisia si acum nu mi se vireaza ultimul salariu pe motiv ca eu trebuie sa merg personal la sediul firmei sa semnez statul de plata(mentionez ca nu am nici o posibilitate sa ajung prea curand la sediul firmei din anumite motive) si nici tichetele de masa nu mi le trimit, eu din cate stiu acestea pot fi trimise prin curierat rapid. Este legal si este normal?? Ce pot sa fac?
Va multumesc mult si astept un rapuns.