avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana1213

Activitate Roxana1213

Răspuns la discuția Infiintare PFA
Multumesc!
Răspuns la discuția Infiintare PFA
Multumesc pentru raspuns!
In ceea ce priveste creditele neachitate din lipsa de venituri ....... credeti ca veniturile realizate pe PFA-ul nou infiintat pot fi executate silit de banca?
Discuție Infiintare PFA
Buna ziua,

o persoana care are datorii (credite neachitate, impozite neachitate) poate sa-si infiinteze un PFA?
Buna ziua,
pot fi urmarite veniturile realizate pe PFA, daca persoana fizica respectiva a realizat anterior datorii la o banca, datorii care nu au fost achitate din lipsa de venituri? Executorul bancii poate recupera acele creante din sumele de care va beneficia persoana fizica prin PFA-ul respectiv? Se poate pune poprire pe contul PFA-ului?
Răspuns la discuția poprire abuziva
Dar executorul poate mentine blocarea contului bancar a la long? In conditiile in care eu nu fac plangerea catre instanta, el ma poate priva de salariu 2 luni, 3 luni, dupa cum vrea dansul?
Discuție poprire abuziva
Buna ziua,

ma confrunt cu urmatoarea situatie: Mi s-a pus poprire pe cardul de salariu de mai bine de 3 saptamani. Am luat legatura cu executorul judecatoresc, am depus toate actele pe care mi le-a cerut si totusi mi se refuza ridicarea popririi. Domnul executor judecatoresc mi-a transmis ca daca sunt de acord cu plata a 50% din salariu lunar catre banca, imi ridica poprirea si astazi. Eu stiu ca legal pot popri1/3 din veniturile lunare. Mentionez ca este vorba de un credit pe care nu l-am achitat.
Va rog sa-mi spuneti daca este un abuz sau are dreptul sa solicite plata a jumatate din salariu si cum as putea sa procedez in continuare.
Multumesc.
imi puteti spune daca debitele parintilor pot fi recuperate de la copiii acestora? in cazul acesta au acelasi domiciliu.