avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Activitate rarymimi

Activitate rarymimi

Răspuns la discuția Diferente loc casatorie
Multumesc frumos. Pot spune ca am vorbit foarte mult cu viitorul sot si a fost de acord cu cerintele mele, dar trebuie sa recunosc ca nu am vorbit despre un contract. Sper sa fie ok, am mai citit pe diferite site-uri si am adresa Ambasadei Tunisiei in Ro pt ca doream sa cer lamuriri. Va multumesc din suflet, pt ca ati spus dumneavoastra este foarte la obiect
Răspuns la discuția Diferente loc casatorie
Multumesc pentru informatii. Ma intereseaza diferentele civile, deoarece eu raman la religia mea. Copii daca se nasc in Romania( pt ca vine aici) daca se intampla ceva, ies din tara fara aprobarea mea- insotiti doar de tata? Ne casatorim in Tunisia dar o sa locuim in Romania.
Buna seara. Sunt romanca si vreau sa ma casatoresc cu un tunisian. Intrebarea mea este: exista o diferenta casatoria incheiata in Tunisia si cea din Romania? Si care ar fii aceste diferente. Va multumesc
Răspuns la discuția PF vanzare catre PJ, cum?
multumesc
Cum poate vinde o PF 2 panouri publicitare unei PJ? Prin CVC? Inregistrat la Admin. fin.? Multuemsc
Buna ziua. O agentie de turism poate fii neplatitoare de TVA? multumesc
Răspuns la discuția Revisal - punct de lucru
multumesc. o zi placuta
Răspuns la discuția Revisal - punct de lucru
se poate da, dar eu intrebam daca este cumva obligatoriu sa dau pe punct lucru. multumesc
Buna ziua. Am o societate dare are sediul social in sectorul 2 si punctul de lucru in sectorul 1. La punctul de lucru are peste 5 salariati si am luat cod fiscal. Intrebarea mea este: Iau parola de la ITM pentru a transmite revisal cu CUI punct lucru sau este ok daca dau revisal pe Cui societate?
Buna ziua. O societate comerciala, nou infiintata, cu activitati de turism in afara de licenta de la Ministerul Turismului si asigurare, ce autorizatii trebuie sa mai faca?
multumesc