avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters209995

Activitate ContSters209995

Buna seara, va rog frumos imi puteti da un sfat.
Specific ca nu am bani de avocat
am facut cerere ptr consultanta juridica
si pot dobandi acest lucru ptr ca nu am un venit mai mare de 600 de lei
Insa temerea mea este ca am niste bani in banca pe care ai tot strang sa imi iau o garsoniera
IMI POATE FI RETRAS ACEST DREPT PTR AVOCAT DIN OFICIU SAU POT FI AMENDAT DACA SE AFLA DE ACEST CONT BANCAR
Am dat in judecata un restaurant la care am lucrat ca ospatar incercand a ma razbuna ptr insultele patronului si ptr faptul ca mi sa facut contract pe 4 ore cand eu lucram 16. 18 ore o zi libera cu o zi lucrata
Ei bine azi am avut termenul si am aflat ca au angajat un avocat bun. care vine cu tot felu de probe in care arata o organigrama plina cu ospatari pe program de 4 ore, si imi cere bani mie ptr cheltuieli de judecata, din aceea organigrama recunosc doar jumate din ospatari pe multi i-au bagat de umplutura, angajati mai vechi
DOVEZILE MELE SUNT 2 MARTORI FOSTI COLEGI CU CARE AM LUCRAT IN ACEEASI PERIOADA LA ACEST RESTAURANT
VA ROG FRUMOS DACA AVETI TIMP SA IMI DATI UN SFAT
Discuție sfat
Buna seara Ma numesc florin si am lucrat pe un vas de croaziera, din octombrie anul trecut pana in aprilie anul acesta si am racit, m-am dus la doctor si mi-a prescris paracetamol si inca un medicament ptr rosu in gat, cum lucram pe tura de noapte, aceste medicamente nu ma ajutau cu nimic, explicandui acest lucru in mod explicit. Acest doctor englez a refuzat sa ma ajute macar sa ma schimbe de pe tura de noapte, eu simtinduma foarte rau de patru nopti, am facut toate demersurile ptr a fi mutat de pe tura de noapte respectiv am fost la toate birourile, la personal meneger la menegeru de restaurant si toti mi-au spus ca daca doctorul crede ca sunt apt de munca atunci nimeni nu poate face nimic.
bineinteles am fost suparat si m-am certat cu acest doctor care era un englez chear foarte tanar si cred foarte lipsit de experienta
Am fost concediat pe motiv ca am tipat la el. Insa in tara m-am dus la [clinica] si mi sa aflat ca aveam sinuzita acuta
Vreau sa dau in jucdecata aceasta companie din anglia cine ma poate ajuta