avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate lupugabriel68

Activitate lupugabriel68

Bună ziua, în anul 2007 ,am cumpărat prin promisiune de vânzare și apoi proces de la o persoană 187 metri pătrați dintr-un lot de 800 m cca. Proprietarul a vândut terenul împărțit în trei părți cu suprafețe de 400, 200, 200… Dar un că sânt in linie, primele două parcele trebuia să lase drum de acces mie și celei din mijloc pe o distanță de 60 m lățime de 1,3 m. Eu am contribuit cu 13 m pătrați,dar s-a ajuns prin hotărâre, implementarea unei sulte care obliga la plata fata de primul proprietar a unei sume de 5616 euro adică 72 euro pe mp. O aberație dar nu ăsta este punctul. Sulta nu a fost plătită pentru că nu am avut cui fiindcă unul din proprietari cui trebuia să plătesc ,adică soția a decedat după o săptămână și nu se înțeleg neamurile și în final nu am avut cui plăti iar după nenumărate solicitări a rămas la fel. Acum eu am consultat un proiectant că să construiesc o căsuță,Dr spune că până nu se ridică sulta,nu pot construi. Altul îmi spune că după un tot ani sulta expiră. Vă rugăm să ne luminați in acest caz cat este valabilă și care este procedura. Mulțumesc tuturor.
Vă mulțumesc pentru răspuns, și aș vrea să subliniez că am avut întreruptă activitatea, (în acest caz nu am avut alt venit) și nu am avut cum sa pun bănuți deoparte, și ca în toate țările civilizate ajutoarele sars covid 19 sânt din fonduri europene nerambursabile, adică nu se recuperează nimic de către stat... sau greșesc... Ozi bună.
Bună ziua, pot să întreb, în ce bază Anaf cere prin declarațiile unice ale AF-urilor impozitarea cu 45% a ajutorului Covid pe anul 2020? Ajutorul s-a acordat de către AJVPS, în cazul imposibilității de a exercita dreptul la muncă prin decizia guvernului. Mulțumesc anticipat pentru răspuns Gabriel Lupu.
Se pot retrage banii care s-au dat în avans firmei de consultanță, în cazul în care nu s-a rezolvat nimic cu privire la finanțare? Deoarece a trecut perioada de alocare a fondurilor europene din păcate nealocate de guvern anul 2019. Iar după noile reguli s-ar putea sa nu fiu eligibile. 3800 lei sânt o sumă având în vedere ca nu s-a mai prezentat proiectul.
Buna ziua,lucrez si locuiesc cu acte in regula in Italia,divortat cu un copil pentru care plteam regulat pensie alimentara.Fosta se trasfera si ea cu acte in regula,se casatoreste cu un italian,aduce si copilul,dupa 7-8 luni ma da in judecata aica si obtine,,legalmente"plata pensiei conforma a legilor italiene.RAUL abia incepe cred pt. cadatorita crizei cred ca o sa parasesc Italia si ma intorc acasa ce se mai poate intimpla?#-oX-(:O
BUNA ZIUA,CUM SA FORMULEZ,...EU SINT IN ITALIA SI AM TRECUT GRANITA PE BAZA BULETINULUI DE IDENTITATE ,(NU AM PASAPORT),CARE A EXPIRAT DE O LUNA,POT SA REINTRU IN ROMANIA,IN AUGUST FARA SA PLATESC CINE STIE CE AMENZI,SAU CARE ESTE PROCEDURA LEGALA(CONFORM LEGILOR ROMANESTI) PE CARE TREBUIE SA O ADOPT? VA ROG SA RASPUNDETI ,CHIAR DACA PAR STUPID.VA MULTUMESC! 07 IUNIE 2011 #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
mia expirat b.i. si sunt in Italia,vreau sa merg in Romania in luna august;care este amenda ,sau care este procedura care pot sa o fac in vederea deplasarii?Va multumesc anticipat pentru raspuns.Gabriel.