avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BULETIN DE IDENTITATE ROMAN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BULETIN DE IDENTITATE ROMAN

BUNA ZIUA,CUM SA FORMULEZ,...EU SINT IN ITALIA SI AM TRECUT GRANITA PE BAZA BULETINULUI DE IDENTITATE ,(NU AM PASAPORT),CARE A EXPIRAT DE O LUNA,POT SA REINTRU IN ROMANIA,IN AUGUST FARA SA PLATESC CINE STIE CE AMENZI,SAU CARE ESTE PROCEDURA LEGALA(CONFORM LEGILOR ROMANESTI) PE CARE TREBUIE SA O ADOPT? VA ROG SA RASPUNDETI ,CHIAR DACA PAR STUPID.VA MULTUMESC! 07 IUNIE 2011 #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 10:32, 7 Iunie 2011
Nu mai scrieti cu majuscule, este impotriva regulamentului.
Conform legilor din Romania, puteti intra in tara cu actele de identitate expirate, fara nici o amenda.
Daca totusi doriti, puteti sa va faceti acte provizorii la consulatul roman din Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)
Buletin romanesc gina1978 gina1978 buna,eu sunt casatorita in italia cu un italian si am o fetita.Am buletinul expirat,vreau sa merg de sarbatori sa il reinnoiesc.Am certificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat ContSters489350 ContSters489350 Buna ziua.Sunt in Italia si in august trebuie sa merg in Romania sa fac buletinul fetei mele ca a implinit 14ani dar problema e ca pasaportul a expirat in ... (vezi toată discuția)