1-doar bon fiscal si le pastrez sau cum justific la un control activitate a.i. sa fie ok.
2-problema la cod 5520 ar fi ca probabil pot fi obligat sa deschid la 1 mai cum vrea d-na Udrea ori pana-n 10 iulie nu este picior de turist, probabil clasificare si multe alte controale pompieri...de aceasta ar fi fost interesante celelalte coduri zic eu ,la 6820 este vb de inchirierea locuintei,nu? ce ziceti,va multumesc.
buna ziua,
1- este vorba despre cazare turisti ptr. o luna jumatate ce evidente tin pe linga casa de marcat / ce tb sa dau clientului doar bon sau mai tb chitanta ,factura nu stiu , va multumesc-neplatitor de tva deoarece nu depasesc plafonul ptr. a deveni platitor de tva.
2-fiind o casa cu cateva camere pe ce cod caen ar tb sa merg - cei da la camera de comert vor 5520 - eu as opta ptr.5590(nu stiu care este dif intre ele?) sau as putea opta ptr.6820 caz in care cei de comert nu vor sa-l acorde
Buna ziua, ca pfa ce desfasor activitati conf. cod caen 5520 (facilitati de cazare ptr. vacante si perioade se scurta durata) daca optez ptr. norma de venit mai este necesar casa de marcat ? Am citit pe net ca am posibilitatea de a opta la neplata de tva nedepasind cifra de afaceri de 35.000Euro.Daca este asa i-mi pueti confirma concret unde stipuleaza asa ceva / cei de la financiar nu m-au putut lamuri.Ca sa fiu mai explicit este vb. de o luna jumatate de cazare pe litoral a zece camere.Va multumesc!