avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

la casa de marcat in ziua in care nu faci incasari mai tb. scos raportul Z
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 10:28, 15 Iulie 2011
Nu este obligatoriu, insa prin caracteristicile sale constructive, casa de marcat nu trebuie sa permita lucrul daca in ultimile 24 ore nu a fost scos raportul Z.
Presupunand ca au trecut un numar de zile de la ultimul raport Z( in care nu ati facut incasari) atunci in prima zi in care veti face incasari, casa de marcat " va invita " sa efectuat raportul Z. Acesta va avea numarul de ordine imediat crescator fata de precedentul.Obligatia mare, este insa de a pastra si arhiva aceste rapoarte Z, astfel incat rezulta clar si care au fost zilele/perioada in care nu ati incasat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport z taxi fionut fionut Buna ziua, pfa taxi in sistem real,nu am raport z la mai multe zile ce inregistrez in raport incasari?se poate inregistra ziua respectiva din raportul de la ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează cu raportul z în situația în care există două case de marcat în aceeași locație, dar încasările se fac aproape exclusiv doar pe una dintre ele? juridic_cas juridic_cas Buna ziua, in situatia in care exista mai multe case de marcat in aceasi locatie, pentru acelasi tip de activitate, dar incasarile se fac pe o singura casa de ... (vezi toată discuția)
Greseala pe casa de marcat alina_bubu alina_bubu Buna seara. Am o problema si nu stiu ce sa fac. Va rog sa ma ajutati. Lucrez ca operator calculator iar in fiecare seara trebuie scos Z-ul cu toate ... (vezi toată discuția)