avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate yoghy25

Activitate yoghy25

Buna ziua.Sunt tatăl unui copil de 3 ani provenit dintr un concubinaj.de un an de zile nu mai pot vedea copilul si as dori sa ma adresez instanțelor de judecată pentru drept de vizita.precizez ca nu doresc sa il iau de la mama pentru ca din punctul meu de vedere e o mama minunata.doar ca din cauza unor situatii apărute pe parcurs între mine si părinții ei momentan nu pot merge la ea sa il vad desi stan la nici 5 km unul de altul.imi poate da cineva un model de ordonanta prezidentiala pentru ca nu îmi dau seama care e bun.e mai bine sa merg prima data la un mediator????
buna ziua.detin o firma de distributie si cu ocazia crizei s-au inmultit tepele.as dori sa stiu daca se poate trage la raspundere administratorul pentru inselaciune si daca il putem da in judecata ca administrator?ce solutii sunt in afara de procese intre firme de a recupera solduri de la clienti care au incjis si nu au lasat nimic de executat??multumesc