avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recuperare solduri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recuperare solduri

buna ziua.detin o firma de distributie si cu ocazia crizei s-au inmultit tepele.as dori sa stiu daca se poate trage la raspundere administratorul pentru inselaciune si daca il putem da in judecata ca administrator?ce solutii sunt in afara de procese intre firme de a recupera solduri de la clienti care au incjis si nu au lasat nimic de executat??multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare contravaloare factura, de la un client persoana fizica. MIR MIR Buna seara, as dori sa stiu daca mai exista o posibilitatea de a recupera contravaloarea unei facturi de cazare emisa pentru un client care a disparut la ... (vezi toată discuția)
Solduri la furnizori si clienti scorus69 scorus69 Buna ziua am preluat o firma care in afara de balanta sintetica nu are nimic,dar care in contul 401 si 411 au solduri foarte mari.Nu am nici un analitic.Nu ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune si fals naicramtrust naicramtrust buna seara. as vrea sa stiu daca exista un dosar pe rol pentru inselaciune si fals,dupa 1 februarie se va judeca dupa noul cod? Tot dupa noul cod se vor ... (vezi toată discuția)