avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Activitate doradorina

Activitate doradorina

daca un angajat a obtinut in instanta anularea deciziei de concediere pe motiv ca nu a fost respectata procedura, se poate relua procedura dupa proces?:">
Convocarea salariatului la o altă adresă decât cea corectă, cu consecinţa neefectuării cercetării prealabile, atrage anularea deciziei de sanctionare...nu am asta in Codul muncii.. nici in Contractul colectiv de munca la nivel national..insa am gasit in atatea materiale, nu stiu cum sa justific aceasta afirmatie..

Contractul colectiv de munca la nivel national 2011 a fost publicat in Monitorul oficial?
am primit o veste proasta, trebuie sa dezvolt speta in 15 pagini:(( acum chiar ca sunt in incurcatura :help:
multumesc, cred ca asa am sa fac..:yes:
multumesc pentru materiale, imi sunt utile, insa am ramas in continuare fara speta..
nu pot lua nimic de pe internet..multumesc:sorry:
Răspuns la discuția speta concediere disciplinara
buna, si eu am licenta anul asta cu aceeasi tema si nu reusesc sa ii dau de capat la cap 3, tu cum ai facut cu speta?
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un caz de concediere disciplinara? :worthy: Am nevoie pentru licenta de un caz complet. As dori sa primesc cazul pe mail deoarece daca este postat nu il mai pot scrie in licenta pentru ca se considera a fi copiat #-o adresa de mail este dorina.baciu88@yahoo.com
Multumesc!