avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caz concediere disciplinara pentru licenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caz concediere disciplinara pentru licenta

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un caz de concediere disciplinara? :worthy: Am nevoie pentru licenta de un caz complet. As dori sa primesc cazul pe mail deoarece daca este postat nu il mai pot scrie in licenta pentru ca se considera a fi copiat #-o adresa de mail este dorina.baciu88@yahoo.com
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2011
doradorina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 13 Iunie 2011
Si daca il primiti pe mail nu este considerat ca fi copiat ? ....

Va puteti documenta accesand link-urile de mai jos
[ link extern ]

[ link extern ] /

nu pot lua nimic de pe internet..multumesc:sorry:
Vi le-am trimis pe adresa de mail acele materiale ....:)
multumesc pentru materiale, imi sunt utile, insa am ramas in continuare fara speta..
Speta poate fi una simpla ... luati o societate oarecare si in care un salariat absenteaza nemotivat de la serviciu ... seful de birou sesizeaza conducerea societatii ca in perioada de la ... la ..., salariatul X a absentat nemotivat de la serviciu.
In urma, inregistrarii referatului prin care se aduce la cunostinta savarsirea unei abateri disciplinare de catre salariatul X, angajatorul decide constituirea comisiei de disciplina pentru demararea procedurii cercetarii disciplinare a salaraiatului respectiv ....

Alte discuții în legătură

Cercetarea disciplinara claudiak claudiak este posibila cercetarea disciplinara daca angajatul nu a anuntat ngajatorul ca si-a modificat adresa de domiciliu?multumesc. (vezi toată discuția)
Concediere angajat negasit ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, Am urmatoarea problema: m-am inteles cu o angajata sa ii desfacem contrac tul de munca cu 30 septembrie pentruc a va pleca din tara. Ea a fost ... (vezi toată discuția)
Concediere salariat pe motiv de neprezentare la locul de munca FSimona FSimona un salariat poate sa fie concediat daca nu s-a prezentat mai multe zile la locul de munca nemotivat? dupa cate zile poate sa fie concediat? (vezi toată discuția)