avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate luky0821

Activitate luky0821

Discuție anvelope iarna
Ma poate lamuri cineva daca anvelopele ALL SEASON sunt acceptate in circulatie dupa 1 noiembrie in locul celor de iarna? Multumesc.
Deci? am voie sa practic activitatea de taximetrist in afara orelor de program?cum interpretati art.30 din legea 80/1995- Statutul cadrelor militare? imi da voie sau nu? este vreo modificare ulterioara sau vreun ordin al MApN care sa clarifice? multumesc anticipat pt. raspuns.
As dori sa stiu daca in calitate de cadru militar(M.Ap.N.) pot din punct de vedere legal sa practic activitatea de taximetrie in afara orelor de program. Va multumesc.
Răspuns la discuția mostenire
Deci legea LEGEA Nr. 319 din 10 iunie 1944 este in vigoare? daca imi face act de vanzare cumparare poate fi atacat in vreun fel de sotul supravietuitor sau urmasii lui? Poate sa-mi faca act de vanzare cumparare fara semnatura sotului ? Apartamentul a fost cumparat cu mult inaintea casatoriei...Multumesc pt ajutor!
Răspuns la discuția mostenire
Multumesc mult pentru raspuns. Cu o ultima intrebare va mai deranjez: mama mea s-a recasatorit, la momentul casatoriei detinea un apartament(de mai mult timp), sotul sau urmasii sotului actual (cu care este casatorita de peste 11 ani si care a bagat niste bani in apartament si in obiectele din casa)are vreun drept asupra apartamentului in caz de deces al mamei?M a refer daca el sau urmasii lui poate ataca dreptul meu la mostenire, chiar procentual, fiind singurul urmas al mamei. Mentionez ca sotul are domiciliul in apartamentul respectiv si locuieste efectiv in apartament.Va multumesc
Discuție mostenire
Daca am primit un teren mostenire in timpul casatoriei, e necesar acordul sotiei pentru al vinde? Terenul este numai pe numele meu , fiind mostenire de la tatal meu.