avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate silvanab

Activitate silvanab

Eu am recunoscut fapta si nu vreau sa imi fac si probleme suplimentare contenstand procesul verbal. Politistul nu are puterea sa nu dea cazul mai departe spre judecatorie? In cazul ajungerii la judecatorie am inteles ca pedeapsa pentru o astfel de infractiune este de 1 an de inchisoare cu suspendare. Toate pedepsele pentru o astfel de fapta presupun inchisoarea? Nu am fost implicat in nici un accident, constarea fiind facuta la un filtru.
Buna ziua,

Problema mea este legata de conducerea sub influenta alcoolului. Am condus sub influenta alcoolului iar la alcool test mi-a iesit 0,48. Rezultatele de la testul de sange nu au venit inca dar banuiesc ca vor fi aproximativ dublu fata de aceasta valoare. Ma puteti sfatui va ro cum sa procedez mai departe. Am 24 de ani, nu mai am nici o abatere. Agentul de politie constatator a solicitat prezentarea mea a doua zi la sectia de politie pentru realizarea procesului verbal pentru retinerea permisului. La locul faptei s-a realizat doar procesul verbal pentru recoltarea probelor de sange. La intalnirea cu agentul de politie se mai poate face ceva? Fiind la prima abatere si daca prezint un motiv bun pentru care m-am urcat la volan exista posibilitatea sa nu mi se intocmeasca dosar penal?

Multumesc