Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
madalenna a scris:
Cine are sinteze sau orice altceva folositor, rog sa-mi trimita si mie pe adresa de mail maria89ro@yahoo.com Multumesc mult de pe acum! Spor la invatat tuturor!
si eu si eu vreau taly_ylat@yahoo.com
multumesc!!!!!!!!!!!
Cine are sinteze sau orice altceva folositor, rog sa-mi trimita si mie pe adresa de mail maria89ro@yahoo.com Multumesc mult de pe acum! Spor la invatat tuturor!
erika 80 miltumesc mult pt raspunsuri!Spor la invatat!O zi buna!
buna,am si eu cateva nelamuriri ,poate ma puteti ajuta.,la proc penala ultimul capitol executarea hotararilor penale avem doar cap 1 sau se continua cu cap 2?La proc civila la ex silita intra tot?ca nu gasesc exact in cod cu privire la incuviintarea silita de catre instanta.iar ultima la Ord minis.Just cap 1 disp generale avem doar titlul 1 sau tot asa se continua cu titlul 2.Va multumesc , astept un rasp in cazul in care stiti Bafta!
erika80 a scris:
Aici gasiti detalii:[ link extern ]
Acest link ne duce la ordinea de zi solutionata, in care aflam ca s-a aprobat concursul, nr de locuri etc. Ceea ce ma intereseaza: informatiile cu privire la calendarul estimativ, tematica,bibliografie etc, eu nu am reusit sa le gasesc, adica anexele.