avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate REINVENT CONSULTING

Activitate REINVENT CONSULTING

Răspuns la discuția Infiintare PFA in alt oras
Buna ziua,
Nu conteaza unde aveti adresa de buletin. Daca aveti spatiu in orasul Y - si acolo veti stabili sediul profesional, nu exista nici un inpediment pentru infiintarea PFA-ului dvs.
Cu stima,
echipa Reinvent Consulting
Buna ziua,
daca PFA ul exista, este infiintat, atunci trebuie doar autorizarea activitatii la terti pentru a putea desfasura activitate pe teren. Cererea pentru aceasta autorizare se face la Registrul Comertului. Pentru detalii ne puteti contacta.
Cu stima, echipa Reinvent Consulting
Buna ziua, ca sa faceti II aveti nevoie de o diploma/ certificare in domeniul ales.
Daca va organizati sub forma de SRL nu este nevoie de diploma in domeniul frizeriei.
Cu stima, echipa Reinvent Consulting
Răspuns la discuția Cod CAEN Filmari video nunti etc
Buna ziua, Codul CAEN Activitati fotografice 7420 include urmatoarele activitati:

-productii fotografice comerciale si pentru consumatori: -fotografii portret pentru carti de identitate, pasapoarte, scoli, nunti etc. -fotografii pentru scopuri comerciale, edituri, moda, agentii imobiliare sau turism -fotografii aeriene - inregistrarea pe banda a evenimentelor: nunti, conferinte etc. -prelucrarea filmelor: -developare, imprimare si marire de pe negativele sau filmele clientului -laboratoare de developare a filmelor si de printare a pozelor -ateliere fotografice cu executia fotografiilor intr-o ora (care nu fac parte din magazinele cu aparate fotografice) -montarea diapozitivelor -copierea, restaurarea sau retusarea fotografiilor -activitati ale fotoreporterilor Aceasta clasa include de asemenea: -transmiterea documentelor pe microfilme

Activitatea inclusa "Inregistrarea pe banda a evenimentelor" in codul 7420 - va permite sa faceti filmari la nunti.

O zi frumoasa!

Echipa Reinvent Consulting
Buna ziua,
Administratorul - atata timp cat indeplineste aceasta calitate intr-o firma, este raspunzator pentru activitatea firmei si in caz de nereguli are parte de raspundere. Inclusiv penala.

Angajatorul strain care infiinteaza firma in Romania poate opta pentru calitatea de administrator.

Cu stima, Echipa Reinvent Consulting
Răspuns la discuția revisal
Buna ziua.
Contractul se inregistreaza in Revisal cu 1 zi inainte ca persoana respectiva sa inceapa prima zi de lucru.
Răspuns la discuția Buna ziua- incetare contract
Buna ziua, cititi clauzele din contractul pe care l-ati semnat in momentul in care v-ati abonat.
Acolo veti gasi si clauze de incetare a contractului/ reziliere/ forta majora.
Răspuns la discuția Sediu firma
Buna ziua, la infiintare veti declara un spatiu pentru stabilirea sediului social - fie locuinta dvs, alt spatiu care vi se pune la dispoztie gratuit (rude de ex.), imobil inchiriat sau alegeti gazduirea pe cabinet de avocat. Puteti alege sa derulati activitate la sediul social (exceptie cazul in care sunteti gazduit pe cabinet de avocat), activitate la punct de lucru sau activitate la terti - pe teren la sediul clientilor/ terte parti.
In cazul in care aveti neclaritati, nu ezitati sa ne contactati. Echipa Reinvent Consulting
Răspuns la discuția Fotograf ambulant
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Puteti avea o firma care sa deruleze activitatea in diverse locuri - este nevoie de autorizarea activitatii la terti (pe teren, activitatea se presteaza fie la sediul clientului, sau alte locatii si nu in locatia sediului social al firmei sau punct de lucru).

In cazul in care doriti sa faceti fotografii in locatii speciale - gen muzee de ex., se cere aprobare de la institutia in cauza.
Răspuns la discuția Inchidere firma cu datorii
Buna ziua, pentru inchidierea firmei prin dizolvare si radiere la Registrul Comertului este conditie esentiala ca firma sa nu aiba datorii la bugetul de stat si contributiile sociale.
In caz contrar. firma aflandu-se in imposibilitate vadita de a achita datoriile exista o alta procedura de inchidere. In acest sens ne puteti contacta pentru detalii.