avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters215404

Activitate ContSters215404

Răspuns la discuția tzeapa la plata
Pt. cantacuzino0..... dvs nu aveti nici o cerere de oferta cu nr. de inregistrare... Nu aveti nici raspuns la oferta, din punctul meu de vedere nu aveti sanse. Sa zicem ca prin absurd in urma interogatoriului din instanta primarul recunoaste acceptarea ofertei. Atunci puteti cere daune materiale si beneficiul nerealiat care de asemenea trebuie dovedit. Nu puteti obliga primaria sa va plateasca prestatia conf. ofertei. Cat despre o actiune penala nici vorba. Puteti depune cate plageri doriti dar fara efect dupa cum am mai scris puteti avea surpriza sa va treziti cu o denuntare calomnioasa.
Răspuns la discuția tzeapa la plata
avocat_bogdan_marinescu1975 a scris:

in penal va ajuta o plangere bine fundamentata si cu bunavointa procurorului sa dispuna autorizarea interceptarii, este destul de mult de explicat in scris, totul e sa inceapa urmarirea penala "in rem' ca atunci este starnit interesul. In civil se pot folosi toate mijloacele de proba, inclusiv citarea ca martor a secretarei, folosirea tuturor vehicolelor procesuale creeaza presiune si aveti mult mai multe sanse.



Dl. av. Bogdan Marinescu chiar considerati ca in prezenta speta in civil/contencios administrativ tine proba cu martori fara cel putin un inceput de dovada scrisa ?????????
Răspuns la discuția tzeapa la plata
Aveti o oferta scrisa, comunicata electronic si acceptata dupa cum zice dl. av. bogdan marinescu ?
Răspuns la discuția tzeapa la plata
parerea mea este ca daca depuneti plangere penala nu rezolvati nimic nu aveti cu ce sa dovetiti infractiunele si va puteti trezi cu o plangere penala inpotriva dvs. de denuntare calomnioasa, iar pe cale civila acelasi lucru....contracte sau promisiunile de contract se dovedesc cu inscrisuri nu cu martori....sansele sunt minime...doar printr-un inceput de dovada scrisa sau prin recunoastere. Mai repede ati rezolva problema discutatnt cu primarul si varianta "unui articol in presa locala".

Răspuns la discuția Contract de munca
Angajatorul era obligat sa va incheie contractul de munca cu cel putin o zi inainte de inceperea activitatii. Dvs. nu aveti unde sa mergeti doar la angajator.
ca se afla sau nu SRL-ul in insolventa neplata contributiilor la stat constituie infractiune iar administratorul va raspunde penal.
Răspuns la discuția imatriculare auto
ynocentta a scris:

Chituc_Cristian a scris:



va intelegeti cu vanzatorul sa ramana masina pe numele lui (faceti o procura la notar si contract de vanzare-cumparare sa nu aveti alte surprize)
.


Daca se convine de catre parti "sa ramana masina pe numelui lui",ce relevanta mai are "procura la notar" daca partile incheie "contract de vanzare cumparare sa nu fie surprize "?



Dvs ati reusit sa iesiti vreodata din tara cu masina proprietatea altei persoane fara sa vi sa ceara o procura ?????
Răspuns la discuția imatriculare auto
Dvs ati reusit sa iesiti vreodata din tara cu masina proprietatea altei persoane fara sa vi sa ceara o procura ?????
Răspuns la discuția imatriculare auto
Nu va ajuta la nimic hotararea respectiva. In cazul dvs si in momentul de fata pt. a inmatricula masina sunteti conditionat de plata taxei. Daca taxa este de o valoare consistenta parerea mea este fie va intelegeti cu vanzatorul sa ramana masina pe numele lui (faceti o procura la notar si contract de vanzare-cumparare sa nu aveti alte surprize) fie o inmatriculati in Bulgaria.
Răspuns la discuția taxa auto
taxa 100% se poate recupera. Nu are legatura cu nici o O.G. Conditiile difera de la o speta la alta...