avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... tzeapa la plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

tzeapa la plata

Buna ziua,
am ofertat o primarie pentru a le realiza pagina de internet, primarul a fost deacord, a spus ca vrea sa colaboram, dar ca semnam cand vede produsul facut, spunand ca el a mai fost tras in piept si nu semneaza nimic inainte.

zis si facut, noi i-am luat domeniu, am fost sa facem poze cum am stabilit in toata comuna, a realizat pagina si acum cand e gata deja de zile, refuza sa semneze contract daramite sa plateasca. spunand ca doar daca va accepta consiliul local atunci va plati. Dar inainte a promis ca plateste doar sa fie gata.

Am investit o gramada de bani (deplasare comuna, pozat prin toate noroaiele, cumparat host, domeniu, cumparat platforma,timp pierdut) ce pot sa fac??

am o gaura bunicica in buget. va rog un sfat cum as putea sa rezolv sa fiu platit, accept si jumate din pretul stabilit, doar sa imi recuperez ceva din bani

multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters215404 , utilizator 18:40, 8 Februarie 2013
este regretabil ceea ce vi s-a intamplat. Din disperare nu trebuie sa faceti trocuri in prezent adica sa impartiti jumatate din suma care vi se cuvine. Formulati plangere penala pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor in concurs cu infr de inselaciune in conventii si in paralel actionati in justitie pe cale civila primarul
parerea mea este ca daca depuneti plangere penala nu rezolvati nimic nu aveti cu ce sa dovetiti infractiunele si va puteti trezi cu o plangere penala inpotriva dvs. de denuntare calomnioasa, iar pe cale civila acelasi lucru....contracte sau promisiunile de contract se dovedesc cu inscrisuri nu cu martori....sansele sunt minime...doar printr-un inceput de dovada scrisa sau prin recunoastere. Mai repede ati rezolva problema discutatnt cu primarul si varianta "unui articol in presa locala".

mersi pt raspunsuri. m-am gandit cu presa dar nu pare genul sa-i pese. speram sa pot face ceva pe cale juridica sau sa-l actionez in judecata cum a spus avocat_bogdan, dar in civil.
prostia mea a fost ca am crezut cuvantul lui si am facut lucrarea inainte de a semna ceva
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2013
cantacuzino0, utilizator
daca " discutati" cu primarul varianta unui articol de presa ii lasati lui la indemana varianta unei plangeri penale impotriva dvs pentru santaj si uitea asa, vorba romanului si ... si cu banii luati... si in plus poate si subiect al infractiunii de santaj. Atata timp cat aveti o oferta scrisa, comunicata electronic si acceptata, folositi mijloace juridice.... nu mizerii de presa fara randament.
pentru plangerea penala ce dovezi trebuie sa am? dar pentru cea civila?
eu nu am devat cuvantul lui, si fapt interesant nu neaga ca el a vrut lucrarea doar spune ca nu o mai vrea. putin ii pasa de bani investiti de mine

Alte discuții în legătură

Santajul ContSters253672 ContSters253672 Buna seara, am cateva curiozitati pentru ca intalnesc versiuni diferite in ceea ce priveste infractiunea de santaj. 1. Raspunderea penala in cazul ... (vezi toată discuția)
Plangere de calomnie dumiras dumiras ce sanse am ca un vecin sa fie tras la raspundere pe motiv de calomnie pt unele afirmatii care au fost facute la adresa mea ,afirmatii de furt infirmate de ... (vezi toată discuția)
Denuntul. Sonji Sonji Cand vreau sa fac un denunt la Parchet, trebuie sa-l scriu de mână de fata cu procurorul? sau il pot scrie pe computer, il scot la imprimanta il duc la ... (vezi toată discuția)