avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate cami64

Activitate cami64

Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,
Propietarul unei mansarde, trebuie sa participe la reparatia conductei de apa calda de la subsol, in conditiile in care conductele de apa rece si apa calda aferente mansardei sunt in afara instalatiei intiale a scarii.?
Buna ziua,
Reprezentantul unei firma de telefonie ne-a anuntat ca intentioneaza sa strapunga plafoanele celor 6 scari ale asociatiei, pentru a trage fibra optica. Cine trebuie sa-si dea acordul pentru acesta? Ce se intampla in situatia in care nu se obtine acordul?
Multumesc

Dar, vazand anul infiintarii asociatiei dumneavoastra, este posibil sa fi fost acea perioada in care asociatiile de proprietari se puteau infiinta direct la finante fara a avea o hotarare judecatoreasca.

La acest lucru m-am gandit, ca nu exista de fapt o hotarare judecatoaresca de infiintare. Cred ca va trebui sa procedez ca si dvs... sa refac totul conform Legii 230/2007, cu pastrarea CUI-ului(sau CIF-ului)


"va recomand sa incepeti din nou procedura de transformare a as. de locatari in as. de proprietari,"

Suntem deja Asociatie de proprietari, Cerificatul de inregisrare fiscala a fost inregistrat pe Asociatie de proprietari

Multumesc pentru raspunsuri.. Stiu exact despre diferenta dintre CIF si CUI...dar nu asta era problema mea.. Cel putin, in privinta acestui Certificat de inregistrare fiscal nu sunt probleme.




in anul 1998

Am facut solicitare la Judecatorie.. am asteptat o luna jumatate sa caute in arhiva .. in cele din urma mi-au dat mie sa caut in registrul lor .. si nu am gasit nimic.
Acelasi lucru l-am facut si la Finante, pornind de la premiza ca pentru eliberarea CUI-ului au fost depuse Hotararea de infiintare precum si statutul.. N-am primit nici un raspuns...au trecut deja 3 luni de zile.
Buna ziua,
Am o intrebare: ce demersuri trebuie facute, si unde anume, pentru refacerea documentelor de constituire ale asociatiei de prorietari, in conditiile in care actele au fost pierdute(sau arse?!-nu am insa dovezi in aceasta privinta) si nu se regasesc nici la judecatorie si nici la Administratia financiara? Singurul document original care exista este CUI.

Multumesc
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,
La momentul declansarii executarii silite de catre ERB Retail Services pentru un credit de nevoi personale, ANPC a constatat ca eu nu datorez nici un ban acestui IFN. In acelasi timp, executorul a pus poprire de conturile mele, retinand 1/3 din salariu. Dupa ce creditorul a constatat ca eu nu datorez nici un ban IFN-ului, a solicitat sistarea executarii. In aceasta situatie, sumele oprite din salariu ar fi trebuit sa sa intoarca inapoi la mine. Nu s-a intamplat acest lucru, ba mai mult, din discutia avuta la biroul executorului, mi s-a spus ca banca mi-a oprit cheltuieli de executare. Este corect sa mi se opreasca mie acesti bani, atat timp cat declansarea executarii silite a fost o gresala? Adica eu trebuie sa le platesc lor gresala?

Multumesc
Multumesc pentru raspunsuri...Din cate am inteles eu, incepand cu 01.07.2012 si la conventia civila se retin aceleasi impozite ca si in cazul contractelor de munca: impozitul de 16%, CAS, somaj, contributia la pensie..
Buna ziua,
In situatia in care asociatia de proprietari incheie o conventie civila cu femeia de servici ,aceasta beneficiaza de vechime in munca, incepand cu data incheierii conventiei?
Multumesc