avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli reparatii-Asociatie de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli reparatii-Asociatie de Proprietari

Buna ziua,
Propietarul unei mansarde, trebuie sa participe la reparatia conductei de apa calda de la subsol, in conditiile in care conductele de apa rece si apa calda aferente mansardei sunt in afara instalatiei intiale a scarii.?
Cel mai recent răspuns: cami64 , utilizator 11:25, 16 Februarie 2018
Fiind vorba despre instalatie parte comuna de imobil din subsol ,proprietarul detine obligatia sa contribuie la plata intretinere si reparatii parti comune constructii si instalatii din condominiu
Chiar daca proprietarul mansardei are pozata instalatia alimentare apa rece/calda distincta ,acesta este bransat la instalatia generala de alimentare utilitati a imobilului
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata reparatie teava comuna apa rece stef55 stef55 Buna ziua, Locuies la bloc si avem contorizare individuala apa rece si calda (de la subsol fiecare apartament are separat trasa conducta (pexal)de apa calda ... (vezi toată discuția)
Participarea proprietarilor la cheltuielile de reparatii neranegrescu neranegrescu De 8 ani, 11 din cei 20 de proprietari din asocietie, detin legal centrale termice de apartament ( adica cu proiect, avize, acceptul pe semnatura al vecinilor ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli subsol (coloana de apă caldă) către cei care dețin centrala de apartament biancavirca biancavirca S-au efectuat reparatii la coloana de apa calda din subsolul blocului. Intrebarea este daca cei care detin centrala de apartament pe gaze se trec la plata ... (vezi toată discuția)