Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 andrea_u	                   

Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG).
Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)
	                    andrea_u	                   

Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG).
Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)

arma	                   

am primit un ordin de executare silita in urma unui card de credit s.c erb retail services ifn s.a, eu intradevar mai aveam de platit cateva  rate la un ... (vezi toată discuția)
	                    arma	                   

am primit un ordin de executare silita in urma unui card de credit s.c erb retail services ifn s.a, eu intradevar mai aveam de platit cateva  rate la un ... (vezi toată discuția)

WhiteDevil	                   

este lagal ca un creditor sa ma raporteze in biroul de credit dupa ce in prealabil a facut o cerere la executor prin care solicita incetarea executarii ... (vezi toată discuția)
	                    WhiteDevil	                   

este lagal ca un creditor sa ma raporteze in biroul de credit dupa ce in prealabil a facut o cerere la executor prin care solicita incetarea executarii ... (vezi toată discuția)