avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate llm

Activitate llm

au plecat impreuna in strainatate, la o ruda de-a ai, iar in tara s-a intors el dupa ce i s-a terminat concediul, ea a preferat sa mai stea, probabil la insistentele rudei respective si de atunci s-a stricat totul intre ei. el a facut plangere pentru abandon de familie in momentul il care ea i-a cerut un fel de procura prin care renunta la dreptul de tata asupra fetei, pentru ca nu mai voia sa vina in tara decat in momentul in care el avea sa ii trimita procura respectiva, din acel moment, de cand ea a ramas cu fata in afara, el nu si-a mai vazut fetita, asta fiind anul trecut prin ianuarie.
in sentinta, daca tin eu bine minte, este mentionat faptul ca fetita sta la mama, dar acu am inteles de la mama, ca are nevoie de semnatura tatalui pentru a scoate fata din tara
buna seara
fosta sotie a revenit in tara pentru ca are nevoie de semnatura prietenului meu pentru a se putea stabili cu fetita in afara, iar el nu vrea sa ii dea nicio semnatura pana cand nu este stabilit un program de vizite (el nu si-a mai vazut fata de mai bine de un an jumatate, si e tot dreptul lui sa isi vada fata). fosta il ameninta ca daca nu o sa ii dea semnatura, o sa regrete, lucru obisnuit la ea, avand in vedere ca pana nu a primit banii din pensia alimentara nu a renuntat la amenintari. banii de pensie au fost trimisi de catre mine (am dovada ca i-am trimis si conversatia avuta cu ea inainte si dupa ce a ridicat banii de la western union, prietenul meu fiind iesit din tara la momentul respectiv, nu cred ca trebuia sa intervin si imi e teama sa nu fi incurcat lucrurile mai rau intre ei, avand in vedere ca ei si asa nu comunica foarte bine, mereu existand certuri intre ei)
vreau sa stiu daca il poate ataca cumva in instanta sau ce urmari vor fi daca nu ii da semnatura, ori ar putea el sa faca ceva impotriva ei pentru ca nu si-a mai vazut fetita de atata timp. tin sa mentionez ca ea are deschis dosar penal pentru abandon de familie, iar cand a luat cunostinta de acest fapt, a intentat divort.
v-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ai putea da un sfat sau sa ma indrumati in vreun fel
Buna seara!
Daca in sentinta de divort nu este mentionat niciun program de vizita, doar suma ce reprezinta pensia alimentara, iar prietenul meu nu si-a mai vazut fetita de aproape 2 ani si nici fosta sotie nu da semne ca ar dori ca el sa o vada, dar doreste sa ii fie trimisa pensia alimentara, s-ar putea cumva sa se faca un fel de contestatie la sentinta de divort sau ceva asemanator, din care sa rezulte un program de vizite la o anumita perioada pt a-si putea vedea si el fetita.
Fosta sotie il avertizeaza, ca sa nu spun ca il ameninta, ca daca nu plateste pensia alimentara o sa ii faca rau, in sensul ca l-ar putea da in judecata pt ca nu respecta sentinta, el spunand ca pana nu isi vede fata, nu vrea sa mai plateasca pensia, pt ca asa cum ea doreste banii de pensie, asa doreste si el sa isi vada fata.
Poate imi puteti da un sfat, ma puteti indruma intr-o anumita directie sa fie bine, sa nu ai probleme sau sa ma trezesc cu alte hartii pe la usa, ca l-ar fi dat in judecata fosta sotie, as dori sa evit chestiile astea si sa fiu cumva, cu un pas inaintea ei.
Buna ziua. Prietenul meu are o fetita din casnicia anterioara, acum fetita este stabilita in strainatate cu mama ei (pt ca mama a castigat custodia fetei). El este plecat foarte mult timp din tara si nu are posibilitatea sa ii depuna banii echivalenti pensiei in cont, si as dori sa stiu daca as putea sa ii depun eu in numele lui, fara a intampina el probleme pe viitor, in sensul ca fosta sotie sa il dea in judecata pt ca nu a respectat sentinta divortului. Fiind vorba de pensie alimentara si de faptul ca nu am nicio legatura cu el (nu ii port numele sau nu am nicio ata care sa ma lege de el, sa se faca legatura intre noi) ma gandeam ca poate nu ar fi posibil sa depun banii in numele lui.
v-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea lamuri. Va multumesc!
am citit un mesaj, postat tot pe acest forum si asa m-am decis si eu sa pun acest mesaj. de vreo 2 zile sunt sunata neincetat, zi si noapte de diferiti indivizi care imi vorbesc foarte urat si imi cer sa le fac diferite favori sexuale, si totul a pornit de la un mesaj ce este postat de altcineva pe sentimente.ro, mesaj ce contine de asemenea cuvinte care provoaca barbatii. acolo este postat si numarul meu de telefon, si de aceea ma deranjeaza asa de tare. poza cu este pusa pe acest site, in schimb pe site-ul de la matrimoniale.ro a fost pusa si poza, dar din fericire contul de acolo am reusit sa il sterg cu ajutorul persoanelor care m-au tot sunat in legatura cu mesajul de pe site. contului de pe sentimente.ro nu am ce sa ii fac, nu il pot sterge nicicum, deoarece nu cunosc nici parola. vreau sa stiu daca pot sa fac ceva in legatura cu situatia asta, daca politia ar putea sa ma ajute, in cazul in care nu se inceteaza cu telefoanele astea. va multumesc!