avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate vinerica

Activitate vinerica

Răspuns la discuția CREDITARE SOCIETATE
iN CAZUL SOCIETATII LA CARE FAC REFERIRE,IMPRUMUTUL NU E PURTATOR DE DOBANDA.
Răspuns la discuția CREDITARE SOCIETATE
.
Asa am procedat.
Va multumesc
Răspuns la discuția CREDITARE SOCIETATE
Va multumesc
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este plafonul de creditare a unui asociat catre societate.
Va mutumesc.
Discuție codul muncii
Buna ziua,
Va rog sa-mi ziceti, care sunt atributiile unui angajator ,fata de angajat ,daca acesta a fost accidentat in afara programului de lucru?
Un coleg s-a accidentat cu o pocnitoare de sarbatori,dupa ce i-a dat foc a explodat in mana, rqamanand fara trei degete.
De o luna se afla in concediu medical si pana in acest moment nu a facut nici o dovada,urmand sa aducuca in zilele urmatoare.El presupune ca i se cuvine aceleasi drepturi salariale.De la societate a primit pe luna ianuarie retributia, vreau sa stiu cum se procedeaza legal. Cat la % plateste societatea si cat revine statului.Daca ramane in continuare si pe luna in curs(februarie) va rog sa ma lamuriti cum este legal.
Răspuns la discuția Caz Penal: Recuperare daune
Da ma incadrez ca parte civila in dosar si cazul meu s-a incadrat la omor calificat,art 174.Va multumesc pentru aceasta informatie, si as dori sa stiu daca imi puteti recomanda o astfel de asistenta care sa ma indrume.
Buna seara,
In urma cu 6 ani fiul meu a fost ucis de catre un vecin (rom) minor.A fost condamnat la 9 ani inchisoare, si de curand am aflat ca a fost eliberat, desi nu a trecut tot termenul. La vremea aceea,Instanta a hotarat ca acest criminal sa imi acorde daune morale si materiale in suma de 57.000 lei. Cu titlu executoriu, am reusit sa obtin o suma simbolica de 200 lei lunar in ultimii 3 ani, mama acestuia neavand venituri. Acum, criminalul fiind in libertate, nu se sinchiseste sa depuna nici macar acesti bani lunar; vreau sa aflu ce este de facut in situatia in care eu vreau sa obtin un nou dosar, care sa imi permita sa obtin mai multi bani de la el. Ce sanse am? Pot sa fac acest demers fara sa ma coste alti bani?deoarece venitul lunar nu imi permite acest lucru.
Răspuns la discuția Contabilitate
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns,asa am si facut am introdus datele de mana dar,soldul debitor nu corespunde cu soldul creditor .
Ma intereseaza sa stiu monografia, mai exact...am primit o balanta analitica la 31.12.2011(EDITAT denumire program contabilitate si tot in acest program trebuie sa preiau la 01.01.2012) nu am cum sa import aceste date.Ele mi-au fost aduse pe suport de hartie.
daca se poate sa primesc un raspuns cat mai repede.
Va multumesc anticipat.
Discuție Contabilitate
Buna seara,
Am nevoie sa ma ajutati cu o mica informatie.
Cum se poate prelua o balanta la 31.12.2011, intr-un program de contabilitate.
Va multumesc.

EDITAT adresa de mail.
Discuție Caz Penal
Buna ziua,

Motivul acestui mesaj este de a va cere opinia in legatura cu un caz penal de omor calificat, victima fiind fiul meu. S-a intamplat acum 6 ani, in 2005; fiul meu in varsta de 19 ani pe vremea aceea, a fost ucis cu o lovitura de cutit in fata blocului in care locuiam, motivul nefiind deslusit nici pana astazi. La vremea respectiva, autoritatile (Tribunalul Bucuresti)au condamnat criminalul, in varsta de 17ani, la 6 ani inchisoare. In urma recursului facut de mine, la Curtea Constitutionala,respectiv Inalta Curte, criminalul a primit 9 ani, urmand a fi ispasiti din momentul arestarii. Hotararea Inaltei Curti este definitiva si irevocabila, neexistand posibilitatea ca eu sa mai intreprind o alta actiune in aceasta tara.Am aflat in urma cu putin timp, ca acest criminal a fost eliberat; nu am informatii privind data.
Va rog sa imi dati un sfat competent in legatura cu viitoarele mele actiuni, incat nu vreau sa las lucrurile asa cum sunt in prezent, si vreau ca cel ce mi-a omorat copilul sa fie in continuare pedepsit.