avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Activitate mariusrogo

Activitate mariusrogo

Răspuns la discuția Suspendare permis
Pai am incheierea legalizata care a fost data in 26 iulie (contestatia a fost depusa in martie si retrasa a-2a zi) si in care scrie ca a-2a zi am facut cererea de renuntare la judecate, deci practic asa s-a incheiat ca mi-am retras contestatia. Am fost la politie cu aceasta incheiere legalizata si mi-au spus ca nu au ce sa-mi faca ca acele 30 de zile pe care le-am stat au fost practic alegerea mea ca as fi putut sa-mi ridic permisul a-2a zi ...
Buna ziua, va scriu cu marea rugaminte de a ma ajuta sa ies din aceasta situatie incuracata si anume: in luna martie a anului trecut mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 30 de zile pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni.Am fost la judecatoria sectorului 4 din Buc sa depun contestatie impotriva
pv-ul, din cauza faptului ca am pierdut 2 zile pe acolo ca m-au plimbat de la un ghiseu la altul stand la 5 -6 cozi am decis sa-mi retrag contestatia si sa savarsesc cele 30 de zile, dosarul fiind aproape facut imi dasusera si termen am depus o cerere de renuntare la judecata (mentionez ca nu am scos certificatul acela de grefa pentru a-mi ridica permisul), apoi merg frumos acasa si stau pe bara 30 de zile , dupa cele 30 de zile merg la politie sa-mi ridic permisul normal. De la politie mi se spune ca am o contestatie depusa impotriva PV-ului si ca nu-mi pot da permisul decat cu certificat de grefa.Dupa ce m-am certat cu ei incercand sa le explic ca am retrat aceea contestatie a 2-a zi de la depunerea ei,am mers la judecatorie sa ma cert si cu cei de acolo. cineva de la judecatorie m-a linistit asigurandu-ma ca daca imi iau certificatul de grefa si-mi ridic permisul nu mai am nici o pb, asa am si facut. Apoi anul acesta am avut iar permisul suspendat tot pentru neacordare de prioritate la trecere tot pt 30 de zile , am stat pe bara cele 30 de zile si am mers la politie sa-mi ridic permisul, dar ce sa vezi surpriza , nu vor sa-mi dea permisul acuzandu-ma ca nu am ispasit suspendarea de anu trecut de 30 de zile , si mai mult vor sa-mi mai prelungeasca cu inca 30 de zile perioada de suspendare ca nu am predat permisul dupa ce s-a dat hotararea definitiva si irevocabila a contestatiei de anu trecut...#-o , intrebarea mea e ce hotarare daca contestatia a fost retrasa ???? si-mi mai zic ca cele 30 de zile de anu trecut de dupa ce mi-am retras a 2-a zi plangerea le-am stat degeaba . Ce pot face ? pe ce motiv ? ce articol trebuie atacat in instanta?As avea castig de cauza ???
Multumesc anticipat