avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela04

Activitate Daniela04

Buna ziua! Revin cu aceasi intrebare:
Un locatar care nu mai locuieste de 10 ani in Romania, trebuie sa plateasca sau nu CALDURA ,chiar daca nu locuieste in garsoniera respectiva?Mentionez faptul ca , asociatia de prorietari calculeaza caldura furnizata de UATAA(producatorul si distribuitorul agentului termic).Va multumesc!
MULTUMESC! Va rog , sa mi spuneti daca cheltuielile catre asociatie se prescriu dupa 3 ani?S
Buna ziua! va rog , sa mi spuneti ce trebuie sa plateasca un propietar la asociatia dar el nu mai locuieste in Romania de 5 ani.
Mentionez faltul ca nu are centrala proprie , iar caldura este furnizata de asociatie. Va multumesc!
Buna ziua!Va rog, sa mi spuneti ce declaratie trebuie trimisa de expertii contabil incepand din acest an?
Va multumesc!
B una ziua! Judiciara in care se cere stabilirea penalitatilor cu precizarea creantelor care le au generat,Multumesc!
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o expertiza la o asociatie de propietari?
DA. Este vorba de plata unor ore suplimentare pe care paratul trebuie sa le plateasca reclamantului.
aceste sume aferente perioadei 2019 -2022, trebuie actualizate cu rata inflatiei si sa se calculeze dobandalegala la data scadentei cestor drepturi
Buna ziua! Va rog , sa mi spuneti cum se calculeaza dobanda aferenta pentru orele suplimentare neplatite catre un salariat?
Buna ziua! Ce presupune o oferta neangajata pentru servicii de expert parte in specialitatea contabilitate?
Va multumesc!