avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Activitate crisjila

Activitate crisjila

Buna ziua,
As vrea sa deschid o parfumerie in Bucuresti cu parfumuri importante din Franta,originale. Intrebarea mea este: am nevoie de autorizatiile brand-urilor comercializate? Este vorba de parfumuri,oje,creme,produse de machiaj si ingrijire corporala,ca intr-o parfumerie mare din Romania.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Unde trebuie sa depun actele pentru tutela? Si care sunt acestea?
Va multumesc!
Da!
Buna ziua,
Locuiesc in Franta impreuna cu sotia,ea are 2 copii,impreuna Avem un bb de o luna si eu mai am un baiat care face 14 ani in mai. Nu am fost casatorit cu mama lui,deci nu exista o sentinta judecatoreasca pentru tutela baiatului! El vrea sa vina aici sa-si continue studiile si sa ramana la mine. Cum trebuie procedat pt inaintarea demersurilor:
1) Poate sa depuna altcineva actele la tribunal pt pronuntarea termenului de prezentare in instanta? Poate chiar minorul?
2) Este nevoie sa fie prezenti ambii parinti?
3) Cat dureaza,pt ça noi vrem sa inceapa noul an scolar in Franta!!!
Va multumesc anticipât!!!
Cautati un avocat care sa alerge pentru dumneavoastra. Eu am avut de recuperat 5 adeverinte si doar asa am putut izbuti pentru ca unele firme la care a lucrat nu mai existau.
Răspuns la discuția Pensie de urmas
Eu am primit decizia de pensionare pentru 2 copii de 1 respectiv 3 ani, abia dupa 4 luni. Ca sa nu spun cat mi-a luat sa fac dosarul..#-o.
Discuție Pensie de urmas
Am si eu o nelamurire: sotul meu a murit si sunt inca in concediu de crestere a copilului. Conform legii as putea beneficia si eu de pensie de urmas pana cand cel mai mic dintre copii implineste 7 ani sau in alte conditii- la care nu ma incadrez.
Intrebarea este daca intr-adevar as putea beneficia de aceasta pensie avand in vedere ca sunt in concediul de crestere a copilului si nu am niciun alt venit.
Va multumesc mult!