avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nu mai exista arhiva, cum fac rost de adeverinte?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nu mai exista arhiva, cum fac rost de adeverinte?

Cum se poate recupera vechimea daca arhiva nu mai exista..........locuiesc in Israel si am lucrati in Romania 10 ani............multumesc
Cel mai recent răspuns: crisjila , utilizator 19:44, 25 August 2011
Intrebati la Arhivele Statului din judetul in care a functionat intreprinderea in care ati lucrat dvs. sau la Arhivele Statului din Bucuresti.
Cautati un avocat care sa alerge pentru dumneavoastra. Eu am avut de recuperat 5 adeverinte si doar asa am putut izbuti pentru ca unele firme la care a lucrat nu mai existau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca , buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 ... dannymoga dannymoga Buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 la Intreprinderea de utilaj greu constructii presurtat IUGC , incearca sa recupereze cartea de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca,vechime pierduta? matei1 matei1 Va rog sa-mi spuneti,in cazul in care am lucrat o perioada de 2 luni acum 20 de ani ,apoi am pierdut cartea de munca,am urmat o facultate,am fost somer,dupa un ... (vezi toată discuția)
Pensie persoana plecata in israel ELuminita ELuminita Datele sunt urmatoarele: Este vorba despre o persoana plecata in Israel care a lucrat aici 3 ani. Este posibil ca acesti trei ani sa fie adaugati la pensia ... (vezi toată discuția)