avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate elena744

Activitate elena744

Răspuns la discuția abuz de incredere
Intradevar nu am un contract scris cu aceasta persoana, insa am martori si chiar el recunoaste faptul ca i-am dat banii si in ce scop. Eu oricum voi depune plangerea deoarece nu mi se pare normal ca astfel de persoane sa nu poata fi pedepsite de lege .
D-le Radu Alexandru va multumesc mult pentru raspunsuri si va rog frumos sa imi spune-ti daca ar fi nevoie sa imi iau un avocat sau pur si simplu depun plangerea si apoi se ocupa Parchetul.
Va multumesc inca odata .
Răspuns la discuția abuz de incredere
Multumesc frumos, voi depune plangerea la Parchet.
Răspuns la discuția abuz de incredere
Da , am martori colegii acelei persoane .
Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti unde trebuie sa ma adresez in urmatoarea situatie :in data de 01.07.2011 am dat unei persoane suma de 700 euro pentru a-mi cumpara o centrala termica de apartament. Aceea persoana nu a cumparat centrala nici in ziua de azi si nici nu imi da banii inapoi. A spus ca a dat banii imprumut unui prieten si nu ii mai poate scoate de la el. In fiecare zi l-am sunat si imi spune la telefon ca imi va da banii a doua zi dar a doua zi zice ca in ziua urmatoare si tot asa. M-am adresat sectiei de politie de care apartin pentru a depune o plangere, insa politistul de la poarta mi-a spus ca nu la politie trebuie sa ma adresez ci instantei pentru ca este un caz civil. Am insistat si a chemat la poarta un coleg de-al lui care mi-a trecut datele mele in agenda lui si mi-a spus sa astept pana luni si daca tot nu imi va da banii ii va face dosar de abuz de incredere, insa nici acesta nu mi-a dat posibilitatea de a depune pangerea.