avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Activitate delicatete

Activitate delicatete

eu stau in chirie si nu am mutatie facuta la adresa respectiva si mi s-a spus ca nu am nici o sansa de subventie, chiar daca sunt trecuta la intretinere.
Răspuns la discuția Subventie pentru caldura
multumesc pentru clarificari
As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta. Se depun actele pentru subventii la incalzire si se completeaza un formular pe proprie raspundere. Mentionez ca locuiesc in apartamentul unui verisor, nu platesc chirie dar am un salar foarte mic si as putea beneficia de acea subventie. Problema e ca in formularul respectiv nu se specifica cine trebuie sa completeze. Persoana care locuieste sau proprietarul. Mentionez ca nu am facut mutatie la acel domiciliu. La asociatia de proprietari mi s-a spus ca ar avea dreptul proprietarul, desi el nu locuieste acolo. Lamuriti-ma si pe mine. Va multumesc.
Răspuns la discuția interpretarea partajului
Intreb pentru o cunostinta. El sta in mod curent acolo, in acel apartament, iar fosta sotie impreuna cu copiii s-a mutat la mama ei. Exista 2 liste cu bunurile prinse in masa de partaj, liste care au primit numar la judecatorie si sunt atasate la dosar. Cert e ca din ambele liste nu prea mai e mare lucru in apartament, deoarece fosta sotie a luat cam tot, cunostinta mea doar constatand lipsa bunurilor din casa si neluand nici o masura. Doar ca acum, venind din concediu...a gasit usa la una din camere incuiata si lucruri ascunse si acolo. Asta fara un dialog prealabil.
Răspuns la discuția interpretarea partajului
Va multumesc pentru clarificari
Răspuns la discuția interpretarea partajului
si legalitatea limitarii accesului in camera cu pricina?
As vrea si eu o parere avizata daca se poate...
Intr-un partaj...sistat din cauza unor terte procese...se pot sustrage lucrurile trecute in masa de partaj? Daca apartamentul inca nu este impartit celor doi fosti soti...ce se poate intampla daca unul dintre ei, care nici nu mai locuieste in acel apartament, vine cand nu e nimeni acasa si incuie abuziv una din camere si ascunde acolo lucruri din masa de partaj.Va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția copil in plasament
Deci multa umblatura...si rezultate putine...
Ma gandeam ca poate fi o sansa de a castiga niste bani mai usor,...dar se pare ca visul nu va deveni realitate...
Multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde...
Răspuns la discuția copil in plasament
vreti sa spuneti ca trebuie facute anumite cursuri in domeniu?
Nu mai este ca inainte...doar pui dosarul, indeplinesti anumite conditii si poti lua un copil in plasament?
Răspuns la discuția copil in plasament
multumesc pt raspuns