avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Activitate tzetze

Activitate tzetze

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
puneti si voi linkul
stimabilii se distreaza acum cam cum se distreaza udroiu dupa ce vede cate intrebari se gresesc la penal si procedura penala:))))
asta e prima proba la psihologic:))
nu o sa intre codul de procedura civila la 1 iunie, stati linistiti...
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
ce lucrezi ionele?
Dan U a scris:

pentru cei ramasi in cursa , pentru alungarea plictiselii...si nu numai...

[ link extern ]

nu comentez partea cu practica in cabinetele de avocatura dar in legatura cu modul in care ies absolventii din inm,din pacate, are dreptate...
parerea mea este ca au fost mai dificile cele pana in 2009. se poate raspunde la toate intrebarile, dar important este sa nu pierzi mult timp cu niste intrebari ciudate pe care, oricat de mult ai insista, nu esti sigur ca le faci corecte...eu asa am procedat si la intrebarile de rationament logic imi mai ramasesera vreo 7 min pana la final iar la cele de analitic am bifat ultima casuta exact cand a zis supraveghetoarea sa lasam pixurile jos:) se poate, dar trebuie sa ai si un pic de inspiratie...cel putin asta e parerea mea
alexandra.ghnas a scris:

Tzetze imi dau seama ca sunt antrenati deja in a descoperi pe cei ce se prefac.
Te-am intrebat de Butog deoarece, el a fost in comisie si in iarna, si nu stiam exact care este rolului lui in comisie. Merci pt raspuns:)

n ai pt ce.oricum mi a facut placere sa dialoghez cu ei:) in afara de proverb din care eu nu am inteles absolut nimic (stiu ca intrebarea fireasca pe care o sa o puneti este cum suna proverbul, dar va rog sa nu o faceti pentru ca chiar nu mai stiu cum era pt ca era f lung) a fost o discutie relaxanta si in functie de care imi voi calibra urmatorul interviu din vara:) de asta eu zic ca e bine sa se prezinte toti, chiar daca nu mai au sanse, pentru ca daca dai chix acuma si iei nota mica stii cel putin ce ai de facut la anul
da, e psihologul...dupa ce o sa vad nota s ar putea sa mi schimb parerea dar eu cred ca nu are rost sa incercati sa pareti altceva decat ceea ce sunteti pentru ca va "miroase"...
cei care aveti peste 79 de puncte la prima proba nu trebuie sa va mai faceti probleme :) nu am mai sustinut pana acum examenul de admitere la INM si nu stiu cum a fost in ceilalti ani dar rationamentul mi s a parut destul de dificil. analiticul nu, dar ravoniile alea m au disperat :)) interviul l am sustinut ieri la comisia 1, cu tudorel butoi, andrei savescu un procuror cu prenumele marius, o judecatoare si un prof ale caror nume zau ca vi le as spune dar nu mi le amintesc. mi s au parut ok insa astept sa vad cat de ok le am parut si eu lor:) in rest... multe succesuri celor care intra anul asta si multi nervi tari celor care o sa faca o pasiune din a citi noul cod civil si celelalte!:)