avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate Violeta Danila

Activitate Violeta Danila

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Aveti idee despre ce se mai aude in legatura cu intrarea in vigoare a noilor coduri? Mi-e ca o sa trebuiasca sa updatam pana la examen materia cu legislatia la zi... si recunosc ca nu mi-ar fi tocmai comod :sorry:
Luiza, daca ai sintezele, ma ajuti si pe mine te rog cu cateva paragrafe? eu le am trase la xerox si sunt indescifrabile pe alocuri. Eventual, daca vrei, poate facem schimb de id-uri si vb. pe mess.
Su eu cred ca o sa fie sinteza! Examenul din februarie, grila, a fost un examen atipic.
Hey.. pe mine nu ma vede nimeni? Credeam ca nu sunt invizibila! In ceea ce priveste examenul, eu cred ca o sa fie tip sinteza! Cand in februarie s-au dat teste grila, examenul a fost organizat in 2 zile- 200 de intrebari! Conform calendarului de examene pe anul 2010 de pe site-ul baroului bucuresti examenul se sustine intre 15-19 sept. Adica 5 zile... cum s-a dat in sept. anul trecut, sinteza la fiecare materie. Asa ca revin cu intrebarea, chiar nu are nimeni sintezele la civil?
Offf.. chiar nimeni nu are sintezele la civil? #-o
Salutare tuturor! Vroiam sa va intreb daca are cineva sintezele la civil, si daca ma poate ajuta cu cateva paragrafe care imi lipsesc... eu am sintezele trase la xerox si pe alocuri sunt indescifrabile... #-o Spor la invatat tuturor.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
La mine nu apare link-ul nici in mozilla nici in explorer.. asa ca.. Nu stiu ce sa mai cred!
Eu am intrebat cateva persoane, dar n-are nimeni un raspuns concret! Au o vaga banuiala ca examenul o sa fie organizat dupa alegerea decanului, dar e doar o banuiala!
...si chiar, tu cam pe unde esti cu invatatul!?
Merci frumos! Spune-mi si de unde le-ai comandat, te rog!