avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Activitate myado

Activitate myado

din moment ce traducerea este facuta la solicitarea unei alte persoane fizice sau juridice, persoana care si plateste pentru aceasta traducere(prestatie), drepturile de autor se considera a fi cedate contra pretului incasat.
speta se prezinta astfel
creditoarea cheama pe somatie debitoarea pt suma de 440 mil +99 mil penalizari calculate pana la data introducerii cererii; se admite; debitoarea face cerere in anulare - se respinge. creditoarea face actiune de sechestru asigurator-poprire - se admite...executorul investit nu calculeaza penalizarile de la data introducerii somatiei si pana la stingerea debitului (intre una si alta a trecut un an) in valoare de 253 mil. debitoarea contestatie la executare la care adera si creditoarea pt cele 253 mil; se admite si se trimite spre rejudecare. intrucat debitul s-a stins (mai putin 253 penalizari...), creditoarea isi precizeaza actiunea pt 253; se admite, se emite incheiere de poprire pt 353 pe care o duce la executor care....ii blocheaza conturile deb si asteapta titlul!!!
intrebarea mea este....care titlu??? ca nu mai exista nici un proces pe rol....

las-o asa...
revendicare mobiliara pe oug 190/2000
pentru ce am declarat recurs?pt ca nu am fost multumita de solutia pronuntata in decizia curtii de apel...in apel...
am 3 recursuri impotriva unor decizii pronuntate de curti de apel (bucuresti, craiova si bacau)...si m-am trezit cu citatii pt recursuri la aceleasi curti de apel!!!care-i frate competenta ca nu mai inteleg nimic!!!
Răspuns la discuția subiecte INM
si raspunsurile si sinteza si spetele se gasesc pe avocatura.com
Răspuns la discuția magistratura
grilele si sinteza, inclusiv spetele, se gasesc pe avocatura.com
Răspuns la discuția subiecte INM
GRILA se gaseste pe avovatura.com
Răspuns la discuția rezultate admitere INM
la inm ai incercat? s-ar putea sa le aiba acolo....