avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate pelubogdana

Activitate pelubogdana

As vrea sa sterg o intrebare de pe forum .Cum sa fac?
Am un if din 2007,cod caen 0149, cu activitatea-cresterea albinelor,am beneficiat de masura 141 si as vrea sa stiu,avand in vedere ca veniturile din apicultura nu sant impozabile,daca trebuie sa platesc contributia la sanatate sau alte taxe si daca fondurile nerambursabile de subzitenta primite, se trec in documentele contabile si cum.Daca poatete cineva sa imi raspunda ii multumesc/

Pentru depasirea greutatii admisibile, pentru categoria b, cu 15 kg ,1000 lei amenda nu este o sanctiune prea aspra,avand in vedere ca mai sunt si celelalte doua sanctiuni cu avertisment.As putea s-o contest si ce sanse de castig as avea? Mentionez ca am avut permisul suspendat peste 6 luni. Amenda maxima este 1000 lei? Va multumesc!
Discuție card de salariu
am si eu doua intrebari~daca salariul net de pe fluturas coincide cu suma virata pe cardul de salariu si daca se vad miscarile in cazul in care mai exista un alt card pentru acelasi cont de salariu/ Va multumesc!
Pe 1 aprilie 2011 mi s-aretinut permisul cf. art.111 alin.1 lit.b,fiind incadrat la art.86/2 COD RUTIER,pentru ca am depasit cu 15 kg greutatea admisibila pentru categ.B.Pe 19 mai dosarul a ajuns la parchet solutionat de politie cu NUP.Am facut cerere de urgentare pe 23 iunie si de atunci n-am mai primit nimic.Mentionez ca ma intorceam cu masina si remorca pe care tocmai o cumparasem si ambele erau goale.As vrea sa stiu ce pot sa fac ca sa-mi recapat permisul.