avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate RamonaBG

Activitate RamonaBG

Este plecat in Canada de foarte mult timp si abia in martie revine in tara. Singurul document romansesc este pasaportul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa imi dati mai multe informatii? In mod normal pe contract trebuiesc mentionate: adresa, nr si seria de CI, informatii care nu se regasesc pe pasaport.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc pentru raspuns!
O zi buna!
Buna ziua,

Se poate incheia un contract individual de munca doar pe baza pasaportului romanesc?

Pasaportul romanesc este considerat act de identitate?
Am cautat informatia pe link-ul dat aici dar nu am găsit, si nu imi este clar dacă pt codul caen specificat e nevoie sau nu de documente care atesta pregatirea profesionala în domeniul foto. Puteți va rog sa îmi dați mai multe informații?
Buna ziua,

Am nevoie de putin ajutor din partea voastra.
Imi doresc sa deschid un PFA pe cod caen 7420 Activitati fotografice, insa eu nu am studii de specialitate in domeniu, tot ce stiu e invatat pe cont propriu. La infiintare e nevoie de o diploma care atesta cunostintele in domeniul fotografiei, sau orice diploma de studii superioare este ok?
Recurs -

Buna seara,

Bunica mea a fost incadrata de catre CONSILIUL JUDEŢEAN NEAMŢ - COMISIA DE EVALUARE A PERSOANELOR ADULTE CU HANDICAP la un grad grav de handicap, dar fara insotitor. Insa, ea este imobilizata la pat, are mereu nevoie de ingrijire, de cineva care sa o hraneasca, sa o spele si sa ii dea medicamentele, fiind bolnava si de Parkinson in stadiul IV, si dementa senila, astfel ca am dat in judecata comisia iar Tribunalul Neamt a dat o decizie in favoarea bunicii mele, insa ei au facut recrurs la Curtea de Apel Bacau, spunand ca lipsesc anumite documente ce atesta gravitatea imbolnavirii bunicii mele si ca tribunalul nu are competenta de a schimba incadrarea gravitatii. Ce ar urma mai departe de aici? Trebuie sa transmit noi dovezi catre Curtea de Apel Bacau? Ce ar trebui sa fac si in cat timp pentru ca nu imi este foarte clar.

Multumesc anticipat.
Lucrez in zona de recrutare si Linkedin-ul este sursa mea de candidati pe care ii pastrez ulterior si intr-o baza de date pentru a avea un istoric, insa am candidati care imi raspund si candidati care nu imi raspund. Dar sa inteleg ca indiferent de situatie trebuie sa am consimtamantul lor. Trebuie oare sa fie in scris?
Buna ziua,

As avea o intrebare ce are in focus GDPR. Persoanele care au profil de Linkedin si isi lasa vizibile datele de contact, se poate intelege ca e un acord tacit si nu ar trebui sa le mai cerem in scris acordul?
Multumesc pentru raspuns, insa tot nu sunt foarte lamurita. Legea zice ca doar strainii din tari terte, si as vrea sa stiu daca un cetatian din Belgia vine in Romania, va trebui sa stea in carantina daca are test negativ?