avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA - diploma de specialitate in domeniu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA - diploma de specialitate in domeniu sau nu

Buna ziua,

Am nevoie de putin ajutor din partea voastra.
Imi doresc sa deschid un PFA pe cod caen 7420 Activitati fotografice, insa eu nu am studii de specialitate in domeniu, tot ce stiu e invatat pe cont propriu. La infiintare e nevoie de o diploma care atesta cunostintele in domeniul fotografiei, sau orice diploma de studii superioare este ok?
Cel mai recent răspuns: RamonaBG , utilizator 21:41, 20 Noiembrie 2023
Se cer, daca este cazul, copii certificate olograf de pe documentele care atestă pregătirea profesională, dacă aceasta este cerută, potrivit unor prevederi legale speciale .
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am cautat informatia pe link-ul dat aici dar nu am găsit, si nu imi este clar dacă pt codul caen specificat e nevoie sau nu de documente care atesta pregatirea profesionala în domeniul foto. Puteți va rog sa îmi dați mai multe informații?
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2023
RamonaBG, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa fără studii superioare ioana-flip ioana-flip Pentru înființarea Pfa cu codul caen 6920 trebuie obligatoriu sa ai studii economice superioare sau e suficient și diploma de postliceala de studii ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa cod caen 7420 cerinte curs / diploma CTCTCT CTCTCT Deschidere PFA COD CAEN 7420 cerinte curs / diploma Buna ziua . Intentionez deschiderea unui PFA cu cod caen 7420 ( Activitati fotografice ) si am inteles ... (vezi toată discuția)
Pfa caen 6201 cu diploma de inginer electronist - este posibil ? paoctav paoctav Buna ziua, Intentionez sa imi infiintez o PFA cu domeniul de activitate \"Realizare soft la comanda\" (cod CAEN 6201). Legate de pregatirea profesionala ... (vezi toată discuția)