avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 105 soluții astăzi
Forum Activitate dirtu

Activitate dirtu

Bună ziua. În urma unei excursii, mi-am permis o recenzie oarecum nefavorabilă agenției. Ghida mă amenința cu un proces. Este normal? Imi poate utiliza datele personale pe care le are în urma înscrierii mele în excursie, pentru acțiune? Mulțumesc.
Discuție Somaj tehnic
Buna ziua! Pe langa CIM de 8 ore la o companie de stat, am CIM in regim de telemunca la o alta companie care, de la 01.11.2019 a luat decizia intrarii in somaj tehnic pe perioada determinata. Mi se aplica si mie aceasta decizie?
Multumesc!
Avem un accident de munca cu deces pe loc produs in 09.05.2019. Astazi am primit PV de la ITM care contine mai multe masuri inclusiv amenzi. PV nu contine si PV de contraventie. Pe acestea nu le-au transmis inca.
Cand/ trebuie sa completez FIAM? Il completez?
Răspuns la discuția Dreptul Muncii
Va multumesc!
Discuție Dreptul Muncii
Buna ziua! Am 1 CIM de 8 ore si 2 CIM in regim de telemunca. Veniturile din cele 2 CIM - Telemunca, se vor lua in considerare la pensie? Va multumesc.
Buna ziua! Am un CIM de 8 ore si un CIM de 4 ore la angajatori diferiti.
Cum procedez in cazul unui concediu medical? Unde depun certificatul, avand doar unul singur eliberat de medicul de familie.
Răspuns la discuția evaluare personal
In procedura interna de evaluare a personalului nu exista si conditii pentru evaluator.
Buna ziua! As vrea sa stiu daca exista o reglementare privind evaluatorul personalului in cadrul unei societati. Pot fi evaluata de un Manager care are o vechime in societate de 3 luni? Multumesc!
Răspuns la discuția Cand ma pot pensiona?
Femeie. 29.06.1962