avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate elensita

Activitate elensita

Răspuns la discuția somaj- cursuri de recalificare
Voi prezenta adeverinta de la universitate, prin care voi confirma ca deja sunt inscrisa intr-un program de cercetare stiintifica, pentru a nu fi fortuita de imprejurari sa ma inscriu la cursurile de perfectionare!
Va multumesc pt raspuns!
Am fost profesor pana in august 2011, iar acum, datorita sistemului, nu am prins post si, drept urmare mi-am depus dosarul la somaj.Doresc sa stiu in cat timp trebuie sa ma inscriu la cursurile de recalificare, tinand cont ca am absolvit 2 facultati, master, iar cursurile de recalificare, de aici, din zona, sunt in domeniul constructiilor si vanzarilor. Tinand cont de faptul ca am absolvit 2 facultati, master, nu imi doresc sa ocup un post de vanzatoare intr-un magazin, deci...curiozitatea mea este daca este absolut obligatorie participarea la aceste cursuri si in cat timp cei de la somaj imi vor impune sa particip la aceste cursuri?????
Uitasem sa vin cu specificarea ca sunt si la doctorat si sunt in stadiul redactarii tezei de doctorat, deoarece sustinerea este in februarie, deci nu prea am timp de cursuri.