Am rugămintea am primit de la anaf conf 92 art 1,f și g de la reg com expirare sediul social ca devine inactiva firma pot lăsa firma inactiva și trebuia sa mai depun decl 406 și bilanț decl 100 va rog de a-mi spune va rog sau dacă pot fi amendata pe viitor as vrea sa o lichidez dar trebuie să-mi revin cu bani soțul a avut accident cu masina si este operat cu proteza sold nu mai putem continua cu firma deci este în pensie invaliditate eu anul trecut am făcut un preinfart și am stat din martie 2024 sant tot pensie invaliditate acentuat stresul sia spus concediu as dori să-mi spuneți trebuie sa mai depun 406 ca tva și 394 nu mai pot depune pe 0 ca nu mai sunt plătitor Tva
Buna ziua as avea o rugaminte de 5 ani nu mai am nici o activitate pe firma deoarece soțul sa operat proteza de sold nu mai poate a avea activitate pe firma am depus bilanț declarații și de la Anaf nea venit o hârtie conf art 92 art 1 f și g urmează sa fim declarați inactivi noi neavând activitate decl 394 și cea de TVA dacă depui îți spune ca nu mai poți depune ca nu mai ești plătitor TVA și dacă ești inactiv trebuie sa depui decl 406 Va mulțumesc mult pentru informații. Ce pași trebuie sa fac sa închid firma și cât mar costa.
va rog din suflet sa-mi spuna si mie cineva cum poate inceta un contract de munca .
daca tu te-ai instintat directorul cu decizia ta de a nu mai lucra in aceasta unitate si el nu vrea sai semneze demisia cu incetarea activitati .
eu lucrez de doua luni la el si mia facut un contract colectiv de munca pe sal minim pe economie .invoca motivul ca nu poate sa-mi semneze demisia pentrul motivul ca pina nu verifica actele nu semneaza demisia. in contractul colectiv nu sant trecut decit ca agent transporturi la o casa de expediti si am vazut ce face si pe bursa de marfuri face niste trazactionari nevand licenta pe firma si mai multe magarii .eu am decat acest contract colectiv de munca pe 4 ore as vrea sa aflu ce poate sa mi faca si cand ar inceta acest contract
sant 2 persoane pe titlul de propietate una este in viata iar cealanta este decedata ,copii decedatei nu a facut sucesiunea ,eu vreau sa ies din indiviziune pentru faptul ca copii acesteia nu platesc impozitul pe teren
2 terenuri intravilan si un teren 1 ha si 3300 mp extravilan este trecut in titlu de propietate al decedatului mostenitori 2 ( adica doua surori) . am rugamintea sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa fac si ce pasi trebuie sa parcurg cand una dintre surori este decedata .sucesiunea nu sa facut decatre copii acesteia ,ce pasi trebuie sa parcurg sa pot iesi din indiviziune cealalta sora ramasa in viata si trecuta pe titlul de propietate