avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate ktink

Activitate ktink

Răspuns la discuția Neintelegeri cu administratorul
Multumesc!
Sunt proprietara unui apartament si fac parte dintr-o asociatie de locatari. Sunt in litigiu cu asociatia in calitate de parata, dosar care s-a respins la instanta de fond, considerandu-se ca suma achitata de mine depaseste debitul. Nu emit consideratii in legatura cu moralitatea imputernicitei, specific numai ca in fata mea a emis chitante false. Nu sunt in masura sa duc un razboi de acest gen, asa ca va intreb daca exista o varianta prin care sa nu mai am tangenta cu aceasta persoana. Am dreptul sa ma retrag din aceasta asociatie de proprietari, avand in vedere ca locuiesc in bloc? Pot depune consumurile pentru a se calcula costurile, la o alta asociatie? Exista varianta de a comunica prin avocat cu aceasta persoana, sau prin notar, sau prin oricine altcineva? Bineinteles, intr-o forma legala. Multumesc.
Răspuns la discuția pensie
Multumesc
Răspuns la discuția pensie
Pensionare partiala anticipata tot in martie 2021? Stiam de martie 2012 si ma interesa daca s-a schimbat ceva in legislatie, nu pot sa cred ca din iulie anul acesta cand m-am interesat, pana acum, s-a decalat atat de mult,
Multumesc
Răspuns la discuția adminstratie
Multumesc, nu sunt singura din asociacie care are probleme cu administratora, care este si casier, sunt vecini care nu se mai duc sa plateasca si isi trimit sotiile, din teama de a nu o lua la bataie. Cand am sunat la Politie, ea stiind ca nu e de competenta POlitiei cazul a spus ca asa o sa faca mereu! Nu am apelat la rezolvarea unui litigiu prin tribunaln iciodata, dar sunt in prag de colaps cu aceasta femeie, asa ca va multumesc..
Discuție adminstratie
Ma intereseaza cine verifica activitatea administratorilor de bloc, daca acestia comit ilegalitati, de exemplu, daca in chitantier pune cartonul sub prima foaie ca sa nu se imprime pe copie si sa o completeze ulterior cu suma exacta, nu cu cea scrisa pe chitanta, cariei institutii sa ma adresez, ca am sunat la politie in momentul fraudei si mi s-a spus ca nu este de competenta lor. Mentionez ca este a doua oara cand procedeaza asa - sau a doua oara cand observ eu! - prima data, naiva, am crezut ca a gresit, ulterior am constatat ca sumele de pe chitantele mele nu coincid cu cele de pe facturierul ei.
multumesc
Discuție pensie
daca sunt nascuta in 1956 in luna septembrie, cand am dreptul sa imi fac dosar pentru pensie anticipata?
multumesc