Am sunat azi la un birou de executor jud. si mi a spus ca notificarea trebuie sa o formulez singur, ei nu se ocupa cu asta. Imi puteti spune un model de notificare pentru a pleca din casa cu tot cu bunurile lor?
Adica daca peste dvoastra intra niste rude indepartate , se instaleaza bine in casa dvoastra stau un , daca vreti sa i scoateti afara trebuie sa i dati in judecata pe banii dumneavoastra, in casa dumneavoastra face legea altcineva?
Oamenii astia aici nu au nimic nu au nici un fel de act , nu au construit nimic aici nu pot dovedi nimic! cum eu sunt obligat sa i tin aici? e casa mea afara ii pot da intr un fel sau altul!!
Buna ziua vreau sa fac o executare silita. Bunicii mei (parintii tatalui meu) mi au lasat casa + teren prin contract de vanzare cumparare pe care au clauza de habitatie viagera pe 2 camere( unde stau ei) . Cu noi in curte si in casa mai stau parintii mei, sora mea si concubinul acesteia. Ei toti nu au nici un fel de act, sunt tolerati, adresa de pe buletinele lor nu corespunde cu cea a imobilului (unde si locuiesc). Eu am contract de vanzare cumparare, certificate medico legale, intabularea pe numele meu, toate utilitatile pe numele meu. Vreau sa stiu care este procedura de evacuare silita, cat dureaza si cel mai important care sunt sansele mele de castig si care sunt ale lor. Fiid proprietar de ce trebuie sa ma justific instantei , sa ma judec pentru a hotara cine sta si cine nu sta in propria mi casa! Cu respect, multumesc Ps: nu doresc comentarea si discutarea acestui caz aparent crud si de neintele. fiecare om are motivele sale. Va multumesc