avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Activitate _aLy_

Activitate _aLy_

Nu demult, am descoperit pe internet, absolut din intamplare, ca in curand se va lansa un nou motor de cautare numit WAZZUB, ceva gen GOOGLE, YAHOO etc. Cei ce vor lansa acest motor de cautare, spun ca absolut toti utilizatorii ce vor dori sa foloseasca WAZZUB ca pagina de pornire, vor fi platiti. Astfel incat, dupa ce te inregistrezi, primesti un link pe care ulterior trebuie sa il trimiti cat mai multor oameni, convingandu-i sa se inscrie si ei gratis. Deci pentru fiecare persoana inscrisa de pe linkul tau, primesti bani ( un dolar, din cate am inteles ), bineinteles la fel vor proceda si celelalte persoane, care la randul lor vor primi bani. Pana pe 31 martie se pot face inscrieri, urmand ca din 9 aprilie motorul de cautare va deveni activ si vei incepe sa castigi bani luna de luna. Suma pe care o vei castiga luna de luna, depinde de cat de multe persoane ai convins sa se inscrie pana la data respectiva. De exemplu convingi 500 de persoane sa se inscrie, astfel vei castiga 500 de dolari luna de luna, pe viata, din spusele lor. Am uitat sa mentionez, ca tot procedeul nu implica niciun cost din partea utilizatorului, spun ei. Deci ce parere aveti ? Sa fie oare ceva adevarat, in toata povestea
asta ? O zi buna. :wassat:
Buna ziua, stiti cumva daca exista vreun Tel verde pentru romanii din Spania? Va multumesc !!!
Acea firma se ocupa de plecari in Spania si minte oamenii pe fata. Le promite oamenilor ca or sa castige o suma buna acolo, cazarea in conditii bune si ieftina pe deasupra, si in plus nu le spun toate detaliile, cum ar fi...odata ajunsi acolo trebuie sa plateasca, chiria avans si nu le spun nici ca trebuie sa plateasca zi de zi transportul. Odata ce oamenii au ajuns acolo afla ca or sa castige mult mai putin decat li s-a spus, si nu mai vorbesc de conditii care lasa mult de dorit...stau toti la gramada, babati si femei...acum multi oameni vor sa se intoarca, dar nu mai au bani de drum...unii dintre ei chiar nu mai au bani nici de mancare...din cate am vazut pe internet sunt multi oameni nemultumiti care isi vor banii inapoi, adica vreo 1000 Lei, ca atat au platit pentru a le face dosar, contracte etc...iar firma nu mai vrea sa le dea niciun ban, ba chiar mai mult neaga tot...va rog un raspuns cat mai concret...Inca ceva, pot scrie numele acelei firme aici? Va multumesc !
Eu lucrez undeva, nu vroiam sa fac o cariera din treaba asta, ma gandeam doar ca e un venit in plus...stiti cum e...Oricum va multumesc pentru amabilitatea de a raspunde, la acelasi lucru ma gandeam si eu, dar am zis sa vad o alta parere. Seara buna.
Buna seara, am gasit un anunt intr-un ziar in care scrie ca angajeaza persoane pentru munca la domiciliu ( insirat margele, confectionat felicitari etc. ). Asa ca am trimis la acea adresa o scrisoare cum ca as fi interesat ( mentionez ca in ziar nu era niciun numar de telefon la care sa pot suna ). Dupa cateva zile, am primit un plic de la acea firma cu mai multe "detalii". Acele "detalii" tineau de un calcul facut de ei, despre cat as putea sa castig pe luna din aceasta treaba, rezultatul fiind peste 55 milioane lei vechi ( INCREDIBIL ). Pe langa acest calcul facut de ei, mi-au trimis si un catalog cu niste materiale informative si de acolo ar trebui sa imi aleg eu la ce anume vreau sa lucrez ( insirat margele, confectionat felicitari, confectionat pungi-cadouri, etc ), bineinteles ca trebuie sa platesc pentru acele materiale informative, dar doar prima data, urmand ca dupa aceea sa nu mai platesc nimic si sa incep sa fac profit ( zic ei ). Inca o chestie ar fi ca eu daca vreau sa comand un pachet, trebuie sa platesc in afara de pretul pachetului si taxa fixa suplimentara pe care posta o are, si o taxa unica de 48 Lei, pe care trebuie sa-i pun intr-un cont care e scris in acel catalog ( un calcul facut de mine cu toate cheluielile pe care ei le cer ajunge la 100 Lei ). Si acum 2 intrebari: Merita sa continui ce am inceput si sa fac ce scrie in acel catalog, sau o las balta ?...... Si cum pot fi sigur ca e firma serioasa, si nu e vreo teapa? ( am cautat mai multe detalii despre acea firma pe internet si nimic nu m-a lamurit ). Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, dar sunt nou pe acest site...Va multumesc pentru intelegere. :)