avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters227524

Activitate ContSters227524

Răspuns la discuția Avort sub 18 ani
Multumesc ,nu stiu precis daca fata cea mare avea 18 ani cand parintii au plecat chiar am sa intreb.
Răspuns la discuția Avort sub 18 ani
Mai are o sora care are 18 ani,este cu ea acasa.
Buna seara
Am o intrebare va rog. Fata unei familie apropiata de 17 ani este insarcinata.,bineinteles ca nu stie in momentul de fata parintii,si nici nu ar vrea sa afle ei. Parintii sant in strainatate la munca. Fata vrea intrerupere de sarcina fara sa afle parintii.. e ste obligatoriu ca parintii sa fie de acord ? trebuie sa vina mama sau tata cu ea ? Multumesc pentru raspunsuri.
Multumesc mult de tot.Mai revin.
Multumesc mult.In legatura cu chitantele de la ...(editat-serviciu transfer bani prin bancomat),prin ce cai pot sa scot de la posta? Multumesc
daca s a facut deja o licitatie este vreo speranta?
Buna ziua.Am si eu o problema cu un creditor de la care am imprumutat niste bani si am pus casa garantie. Bineinteles ca s a trecut o suma de 2 ori mai mare in act decat suma reala,si este autentificat la notar.In decursul timpului de 2 ani am inapoiat sume mari inapoi ,dar nu a fost deajuns pentru dobanda si suma trecuta in act. Am trimis de multe ori prin ....(editat) si pentru aceste sume am act.Creditorul m a dat la executor si s a facut deja o licitatie.A spus ca nu recunoaste banii pe care i am dat.Mentionez ca pentru suma trecuta in act as avea acte dar am apelat la posta de unde am trimis banii si nu a vrut sa mi deie ,copii despre chitantele mele,nestiind ca ajungem aici nu le am pastrat pe toate.Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca mai am vreo sansa sa nu pierd casa .Multumesc.