avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate catalina_elena

Activitate catalina_elena

Răspuns la discuția expertiza si orientare scolara
romania noastra d-na.tipa la mine ca si cum sunt de vina ca sa nascut copilul cu probleme. pe unde ma duc am parte de umilinte. multumesc pt sfat.
astept de mai bn de o luna sa pot face o expertiza si orientare scolara. trebuie sa schimb un cuvant.din regim saptamanal in semestrial.protectia copilului nu se mai ocupa,deoarece sau schimbat legile. sun zilnic la c.j.d.r.d.a.e.din jud de care apartin si nu primesc acelasi rasp. unde ma pot adresa? copilul este la scoala speciala in bucuresti.
poate lua sotul indemnizatie pentru copil,daca eu nu lucrez?
Răspuns la discuția hartuire!
incearca sa nu arati persoanei care te ameninta ca nu iti pasa.ignoral. sau mergi si fa plangere.sfatul meu
Discuție concubinaj
eu si actualul partener nu suntem casatoriti civil,imi poate creea probleme cand il voi da in judecata pe tatal copiilor?
Răspuns la discuția neplata pensiei alimentare
multumesc frumos pentru sfaturi
Răspuns la discuția neplata pensiei alimentare
nu are servici cu carte de munca. lucreaza la negru.asta stiu sigur. si ce vroiam sa mentionez,ca a cerut in instanta ca renunta la copii,dar plateste pensie. va spun cu durere in suflet ca nu mai am puterea de a ma judeca.nu vreau sa ma intelegeti gresit sau sa se creada ca ma forteaza actualul sot. el tine enorm la copii mei.
Răspuns la discuția neplata pensiei alimentare
am facut plangere la postul de politie din comuna si nu am primit nimic.mi s-a spus sa astept.am un copil cuun grad de handicap accentuat. eu mam recasatorit am ambi copii cu mine,dar nu mai suntem in judetul sau mai bine zis in locul natal.pot sa-l dau in judecata unde stau acum?
cum pot primi drepturile copiilor de la tatal natural,tinand cont ca nu lea platit pensia alimentara niciodata. sunt 2ani si3luni