catalina_elena 
	    	Utilizator

catalina_elena 
	    	Utilizator	    

sebastian-barbulescu 
	    	Utilizator

sebastian-barbulescu 
	    	Utilizator	    

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

aveti posibilitatea sa depuneti plangere pentru santaj...(art. 194 alin 2 C.pen)...
 andreix19	                   

Buna ziua, 
De la un timp am inceput sa ma simt hartuita. Cu 5 luni in urma m-am despartit de fostul prieten si de atunci a inceput calvarul (el are 21 de ... (vezi toată discuția)
	                    andreix19	                   

Buna ziua, 
De la un timp am inceput sa ma simt hartuita. Cu 5 luni in urma m-am despartit de fostul prieten si de atunci a inceput calvarul (el are 21 de ... (vezi toată discuția)

gratiela26	                   

De aproape un an de zile sunt hartuita de o femeie , care a tot crezut ca i-am \'\'furat \'\' sotul . Cu toate ca am avut bunavointa de a-i explica ca nu ... (vezi toată discuția)
	                    gratiela26	                   

De aproape un an de zile sunt hartuita de o femeie , care a tot crezut ca i-am \'\'furat \'\' sotul . Cu toate ca am avut bunavointa de a-i explica ca nu ... (vezi toată discuția)

blueelf08	                   

Exista in codul penal vreun articol care sa pedepseasca santajul si amenintarea? Pentru ca deja nu mai suport sa fiu santajata si amenintata fie prin sms, fie ... (vezi toată discuția)
	                    blueelf08	                   

Exista in codul penal vreun articol care sa pedepseasca santajul si amenintarea? Pentru ca deja nu mai suport sa fiu santajata si amenintata fie prin sms, fie ... (vezi toată discuția)