la locul meu actual de munca sunt angajat ca INGINER. atat este scris in contractul de munca.
am vrut sa dau demisia cu termen de preaviz de 15 zile.
am primit raspunsul ca, societatea ma considera ca cadru de conducere, si termenul de preaviz este de 45 zile.
stiu ca pentru cadru de conduxere termenul este de 45 zile, si in realitate de cateva luni am responsabilitati mai mari, dar totusi in contract de munca este scris "INGINER", si nici salariul nu a fost marit cand am primit responsabilitatile mai mari.
societatea poate sa "ma considera" cadru de conducere?
nu trebuie sa apare si in contract de munca ca sunt angajat in cadru de conducere?
totusi nu am citit nimic despre nici o regula de trei litere.
mi se pare ca putem sa dam numele e care dorim, fiind schimbat un cuvint, dar astfel si sensul se modifica.
doresc sa infiintez o SRL cu inca un asociat. am inceput procedura infiintarii si suntem la faza de alegerea numelui.
juristul nostru spune ca este o regula care spune ca trei litere nu poate sa fie identice cu alta nume inregistrata.
nu inteleg logica acestui regula, nu mi se pare sa fie adevarat asa ceva. exista sute de firme care au un cuvint identic, numai ca celalate cuvinte difera.
de exemplu, daca noi dorim sa numim firma noastra Sheet Metal Production SRL,
juristul a zis ca nu e valabil, pentru ca cuvintul "metal" exista deja in numele altor firme.
am dat o cautare la site-ul onrc, am cautat dupa "sheet metal", si este o singura firma cu nume "Sheet Metal Constructing SRL".
poate cineva sa ma lamureasca?
am citit pe forumuri, ca cel putin trei litere trebuie sa difera intre nume, nu ca trei litere nu poate sa fie identice. este o diferenta intre cele doua afirmatii.